10 éves koromban jött meg az első. Én korainak gondolom. Szerintetek? :/ 12/L
Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 19:57
1/10 anonim válasza:
És ha korai volt, akkor mi van, azóta eltelt két év,azóta is mensturálsz,mit tudsz vele csinálni.
2/10 anonim válasza:
Régen is volt ilyen, a jövőben is lesz. Nekem is ennyi idősen volt az első, pedig ennek már 16 éve.
4/10 anonim válasza:
Én ismertem olyan lányt, akinek 9 évesen jött meg az első menstruációja. Ekkortól már teljesen normális.
5/10 anonim válasza:
Ma már teljesen normális, hogy 10 évesen történik az első menstruáció. Amennyiben panaszt nem észlelsz,minden a legnagyobb rendben!
6/10 anonim válasza:
nekem pont a 11dik szülinapomon jött meg. 18/L
7/10 anonim válasza:
Én 11 voltam. Szóval nem, a tied sem korai:)
8/10 anonim válasza:
nekem 9 éves koromban jött meg,7 éve
9/10 anonim válasza:
ez minden nőnek más,napjainkban már a lányoknak sokkal hamarabb jön meg a menzeszük mint régebben és a mai "érettebb" es nőknek hamarabb múlik el szval ne aggódj van akinek még 17 évesen se jön meg az meg szerintem a rosszabb helyzet elkezdenek cikizni h még nem jött meg igy megmár látják h nem vagy kislány :))
10/10 nevess válasza:
Szerintem semmi gond hogyha ilyen korán jött meg akkor legalább mostmár bevan állva. Sokkal jobb így hidd el, én nagyon nem élvezem hogy még nincs beállva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!