Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erős vérzés! Mit lehet ellene...

Erős vérzés! Mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
Elöbb jött meg a menstruációm,de úgytudom ez még normális(14éves vagyok,s 1éve van meg),viszont erős a vérzésem.Mit lehet ellene tenni?Voltmár ilyen,mikor esőben sikeresen leültem a hideg padra(mellesleg ha volt 10°C akkor,és megis fáztam...),bár most is megvagyok fázva.Lehet ez az oka?Délelött még nem volt erős(igaz akkor szinte egész nap ültem)viszont délután kb.3óránként cserélnem kell.A 2.napon vagyok,és általában közepes szokott lenni...
2012. nov. 14. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

a három óránkénti betétcsere a második napon teljesen normális. ennyi idős korban változik, hogy melyik napon erősebb/gyengébb, nekem régebben az első napon volt a legerősebb, most a másodikon, pedig már 19 vagyok, és mégis változik.

ha nem fáj semmid, egyéb tünetet nem észlelsz, és nem kell óránként betétet cserélned a harmadik nap után, akkor nincs baj. :)

2012. nov. 14. 19:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A három óránkénti betétcsere normális.Akkor van probléma ha óránként cserélned kellene.
2012. nov. 14. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!