Milyen hüvelykrémet/kúpot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
együtt voltam egy fiúval kb 3 napja de semmi komoly kapcsolat nincs köztünk csak gyorsan történt és megtörtént nem is védekeztünk meg semmi (tudom felelőtlen vagyok.!) Na és tegnap jöttem ide vidékre apukámhoz mivel szüleim nem élnek már együtt és most itt leszek 1 hónapig de sajnos itt háziorvos nincs csak éjszakai ügyelet ami nagyon rossz (azt mondják.) patika is elég messze van innen de oda eltudok menni,szóval a problémám hogy hüvelyfojásom van elég sok,fehér színű kicsit szagos csak,és néha viszket de csak nagyon ritkán,canesten kenőccsel kenem de semmit sem ér,hallottam erről az ovestin krémről szerintetek? vagy esteleg kúp?2012. nov. 14. 16:22
1/4 A kérdező kommentje:
16/L
2012. nov. 14. 16:24
2/4 anonim válasza:
Az Ovestin krém hormonpótló, semmiféle gyulladáscsökkentő hatása nincs !
3/4 anonim válasza:
Ezzel nem is háziorvoshoz kell menni, hanem nőgyógyászhoz! :)
4/4 anonim válasza:
Sajnos, ehhez inkább hüvelykúp kell majd. Pimafucin vagy hasonló. Bár én nem tudhatom, hogy mi a bajod, de hasonló tünetekre én ezt kaptam. Nőgyógyászt kéne keresned. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!