Ez befolyásolhatja a menstruációmat? Ilyen még soha nem volt.
Sziasztok! 5 éve menstruálok már, nem mondhatom, hogy napra pontosan rendszeres, de plusz mínusz pár nappal kiszámítható. Soha semmilyen fájdalmat nem tapasztaltam, a közérzetemmel se volt gond. Mostanában, az utolsó 3 alkalommal már fájogatott a pocim, fáradt és ingerlékeny voltam. Tegnap iszonyatosan fájt amikor megjött, most is görcsöl a hasam, kedvtelen, álmos és ideges vagyok.
A kérdésem az lenne, hogy összefüggésben állhat a most jelentkező fájdalom azzal, hogy nemrégiben elég sokat veszítettem a súlyomból? És 5 év után lehetséges, hogy most megváltozik, és ezentúl fájni fog?
Sok fájdalmat tapasztaltam már, de egyetlen egy van, amit képtelen vagyok tolerálni, az a hasfájás, görcsölés... Előre félek mi lesz jövő hónapban, ha megkezdődik az iskola.
Szia! Én totál meg tudlak érteni :S 12 kilót fogytam 3 hét alatt (betegség miatt), előtte sosem görcsöltem, utána meg... Nos, van, hogy fel sem tudok kelni egész nap... Rossz közérzet, hát/hasfájás, hányinger, ilyesmi... De csak azóta, mióta lefogytam (ennek már kb. 2 éve)
Nem sokat lehet ellene tenni, esetleg valamilyen lazító gyakorlat után nézhetnél, nekem a forró vízzel való zuhanyzás is segíteni szokott (meleg víz ellazítja az izmokat) esetleg a szeretkezés - már ha nem vagy finnyás ilyenkor :) komolyan mondom :D
Remélem, segítettem valamennyit.
Üdv.
Trisha
Szép kilátások... a gyakori migrénes fejfájással párosítva a fájdalmas menstruáció ütős kombináció lesz a jókedvem és vidámságom ellen.. :(
köszönöm a tanácsokat
hé, orvos? azért nem így megy... miféle diétát csináltál drága, hogy így elintézted magadat?
sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!