A canesten combi okozhat ilyet?
Figyelt kérdés
Egyszer hasznaltam es azota nem jott meg. Mi lehet a baj??2012. nov. 12. 21:04
1/7 anonim válasza:
A Canestennek nincs ilyen mellékhatása. Ha nem sikerült ki kezelni a fertőzést az már okozhatja ezt. De gondolom a nőgyógyász visszahívott ellenőrzésre a kezelés lejárta után.
/ azt nem tudom, hogy voltál-e vagy önmagadat kezelted?/
2/7 A kérdező kommentje:
Itthon probaltam megoldani a problemat. Utana olvastam, kerdeztem. Minden arra a jelre utalt, hogy ezt kell hasznaljam. Sokat jarok uszodaba es szerintem ott kaphattam el.. A hosszabban tarto kezeletlen fertozes ugye jol gondolom, hogy nem okozhat nagyobb problemat(pl ciszta, stb...)?
2012. nov. 12. 21:12
3/7 anonim válasza:
Cisztát nem okoz. Méhüregi gyulladást vagy a petevezetékek gyulladását már annál inkább, mármint ha a hüvelyből a nyakcsatornán keresztül felterjed a gyulladás. Ez viszont már kombinált kezelést igényel. Szerintem menj el nőgyógyászhoz. Biztos nyugtalankodsz, idegeskedsz.
Az ő véleménye a biztos.
4/7 A kérdező kommentje:
Persze! Nem szeretnek bajlodni..:) koszonom!
2012. nov. 12. 21:44
5/7 anonim válasza:
Ebből az a tanulság, hogy ha baj van, akkor nem magadtól kell diagnosztizálni, és otthon kísérletezni, hanem orvoshoz kell menni!
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg nem megfelelően kezelted magad a cataflammal és maradt valami gyulladás a szervezetedben, azért nem jön meg. Vagy nagyon stresszelsz emiatt, attól is simán késhet pár napot. Szerintem mindenképpen mnej el orvoshoz. Amúgy visszatérő fertőzésed szokott lenni vagy ez most egyedi eset?
7/7 anonim válasza:
Bocsánat, canesten helyett cataflamot írtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!