Fogamzásgátló és a dohányzás együttes hatása, sokak szerint növeli a trombózis veszélyét, van aki több éve dohányzik és mellette szedi a tablettát és nincs semmi baja?
Szerintem valamelyiket érdemes lenne az egészséged érdekében választani, gondolom ezt nem véletlen írták bele.
•ha Ön dohányzik nyomatékosan ajánljuk, hagyja abba a dohányzást amennyiben Controvul tablettát szed, különösképpen akkor ha már elmúlt 35 éves.
Sokra mész vele, ha másnak nincs baja tőle, de te meg esetleg belehalsz vagy megnyomorodsz...
Legyen már eszed. Vagy tabletta, vagy cigi.
Bnőm volt osztálytársa úgy kapott tőle trombózist, hogy nem is dohányzott.
Ismerősöm úgy kapott tüdőembóliát, hogy dohányzott a tabi mellett.
2-es vagyok. Csak most elképzeltem, hogy ez a 23 éves lány is feltehetné itt a kérdést, hogy 5 éve dohányzom, 3 éve szedek fogamzásgátlót és miért pont velem történt ez meg.
Te erre mit válaszolnál neki?
- és ő már ebben a helyzetben van. Reméljük, hogy sikerül oldani a trombust, de most némaságban tölti az értékes éveit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!