Ekcémás fejbőrre mi vált be nektek? És a testeteken máshol mit használtatok ekcémára?
Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 07:49
1/8 anonim válasza:
Bőrgyógyász által felírt (lórugás erős) krémet használok, ha a kezemen, arcomon, nyakamon... jön ki. Kétszer bekenem vele, és elmúlik.
A fejemre először meg szoktam próbálni, a gyógyszertárban vény nélkül kapható detergens krémsampont.
2/8 anonim válasza:
A külsõleg látszó, bárki által észrevehetõ tünetek:
Tünet : Korpás, szeborrheás fejbõr , erõs hajhullás fõleg hölgyeknél
Ok: a vékonybél gyulladása, gombásodása, hormonális egyensúly vesztés
Tehát itt kell keresni a megoldást.
3/8 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam, hogy az ekcéma nem gyógyítható csak kezelhető szteroiddal.
2012. nov. 11. 08:05
4/8 anonim válasza:
Nagyon tévedsz, barátom, szteroidot soha! Okulásért küldhetek fényképet a lábaimról.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor hova forduljak? Merre induljak?
2012. nov. 11. 12:38
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Ott voltam, és ő mondta, hogy szteroidot fogok kapni, ha abbahagytam a szoptatást.
2012. nov. 11. 17:29
8/8 anonim válasza:
Nálunk a lányom ekcémás. A patikában kevertek ki sima testápoló krémet neki és ajánlottak a Frezyderm Kamillás Fürdetőt. Nagyon jó az illata, nem habzik és puha lesz tőle a kislányom bőre. Nálunk a kettő használata bevált, azóta nagyon nagyon ritkán viszket szegénykémnek a bőre, de akkor gyorsan kenek rá egy kis krémet..Már csak a nyarat várom, hogy lebarnuljon a kis bőre és ne látszódjanak a régi foltok helyei. (mert ott kicsit világosabb maradt a bőre a gyógyulás után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!