Menzesz közben szabad maszturbálni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 12:43
2/8 anonim válasza:
Igen. A higiéniát szem előtt tartva, pl. a tampon használata megkönnyíti ezt.
3/8 anonim válasza:
ha ennyire nembírsz magaddal h menzeszed alatt és önkielégíteni akarsz, akkor tedd, nemlesz tőle semmi bajod.
4/8 anonim válasza:
Annyira azért nem ajánlatos felnyúlkálni! Nyitva a méhszáj=ha van ott valami kórokozó, feljebb megy! Higiénia!
5/8 anonim válasza:
Lehet, de szerintem azt az egy hetet kilehet enélkül is bírni. Vagy nem tudom meddig szokott neked tartani.
6/8 anonim válasza:
lehet bár gusztus kérdése. Én például olyan vagyok hogyha megvan csak akkor kívánom a szexet. Viszont nem tartom gusztusosnak így ezeregyben csinálom ilyen helyzetben csak.
7/8 anonim válasza:
persze hogy lehet.de nekem mondjuk ehhez nincs gusztusom...
8/8 anonim válasza:
Fürdőkádról és zuhanyrózsáról hallottatok már? Én mindig úgy szoktam! Hozzá se kell érni...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!