Ha rendszertelen a menstruáció az orvosnak miért evidens a fogamzásgátló? Nem lenne jobb a rendes kivizsgálás és a probléma kezelése?
Dehogynem. Lelkiismeretes orvos ezt is teszi.
De mennyivel könnyebb és gyorsabb felírni a fogigátlót... Pláne mindenféle vizsgálat, vévétel, kikérdezés nélkül?
de szerintem is jobb lenne, de nem rég hallottam egy megnyílvánulást a tv-ben, ami a meddőkről szólt.
Sok meddő nő sok vizsgálat...évek,mert sok a herce-hurca.
Hogy mért?
Mert a hülye magyar oroslás úgy gondolkodik, életveszélyben van? Nem! No hát akkor ráér.
Így van a te kérdéseddel is: akar gyermeket? nem? hát akkor a rendszertelene menzit a tabi megoldja, majd ha gyereket akar ráérnek foglalkozni akkor a rendszertelen menzivel, és sajnos a tabi csak eltakarja, ha leteszi azt mondják ha rendszertelen volt előtte utána is valószínúleg az lesz. És valójában csak egy-két vizsgálat kéne, ciszta-e, ilyen szervi baj-e, vagy hormon gond,amit lehet rávaló gyógyszerrel kezelni.
A hozzáállással van a gond nálunk!
Azon vagyok :)
Sajnálom, ami veled történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!