Mi ez a kinövés a nemi szervemen?
Tavaly ösz óta idönként elöjön,aztán el is múlik.Mikor elöször elö jött el is mentem orvoshoz.Akkor azt mondta hogy az a szüzhártyám(?)! :O
És azóta elöjön egy-két hét múlva elmúlik aztán rá pár hétre elöjön.És azóta ez megy folyamatossan!
a szüz hártyád? ez baromság. milyen kinövés egyáltalán? nekem is van 2 éve mindig ugyanoda nöl ki 2 helyen, azt mondták kronikus folliculitis, gyulladás nekem hormonos hatáésra jön, onnan tudom hogy mensi lesz, hogy ezcmegnöl, és gennyes lesz, 3 nap alatt elmulik, már 2 ilyennel mütöttek.
ird le mi a kinövésed?
32
elsönek:
NEM hüvelygomba,mint ahogy mondtam voltam orvosnál.Meg a hüvelygombának csak lenne másik tünete is?!
Nagyon pici kinövés,kb mint a kisujamon a köröm fele olyan börszerü.
Az orvos azt magyarázta hogy a többször szült,nagy babát szülö vagy nehéz szülés után csúszhat le a szüzhártya maradványa.
ja én meg azt hittem szüz vagy:) hihi
lehet ez is de szemölcs is, az is volt nekem, levették
32
Nem!:) Nem vagyok szüz,két kisfiú büszke anyukája vagyok!:)
Nem tudom lehet e köze hozzá de két éve volt egy úgymond rákmegelözö állapottal mütétem,mert valamit találtak a méhszájamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!