Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Endometriózis lehet 16 évesen?

Nempublikus kérdése:

Endometriózis lehet 16 évesen?

Figyelt kérdés
Egy ideje problémáim vannak. Először kezdődött azzal,hogy az orvos hüvelygyulladást állapított meg nálam. Volt azóta véres meg nyákos székletem, és végbélfájdalmaim vannak (főleg menzesz alatt) ez az lehet?
2012. nov. 8. 17:51
 1/3 anonim válasza:
Én nem hinném, hogy ez lenne a bajod, az általad említett esetben ugyanis más tüneteid (is) lennének. Azt ajánlom, hogy ne itt érdeklődj, és próbálj internetről diagnózis felállítani, hanem menj el orvoshoz! Én sem szeretem, ha látatlanban kell diagnózist felállítanom!
2012. nov. 8. 18:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom,megyek is szerdán.Sebészeti ambulanciára,vagy hova visz anya... mert ő meg van róla győződve h aranyér...
2012. nov. 8. 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az első válaszolóval. Veszélyes lehet, ha interneten próbálod magad diagnosztizálni, vagy idegenek tanácsára hallgatsz, akik nem ismernek, és nem is orvosok.
2012. nov. 9. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!