Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tanácsot szeretnék kérni!...

Tanácsot szeretnék kérni! Másfél éve folyamatosan visszatérő hüvelygombám van, nőgyógyászt sűrűn látogatom, amiket felírt kúpokat, gyógyszereket vagy nem, vagy csak "ideig/óráig" voltak jók. Valakinek lenne tanácsa?

Figyelt kérdés

esetleg "házi praktika" gyógynövény ilyesmik amik beváltak!

még annyit hogy édességet hanyagolom,pamut fehérnemű,tejsavas/jódos irrigátort használok.

(kulturált válaszokat várok! :) )

#hüvelygomba/gyuladás
2012. nov. 7. 20:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Valószínű hogy akkor az orvosommal van gond,mert mikor fertőzésem van a páromnak annyit mond hogy kenegesse magát..:/ volt már rá példa egyébként, hogy gyógyszert kaptunk mind a ketten,de kb,1 éve nem írt fel..
2012. nov. 7. 21:59
 12/21 anonim ***** válasza:

kérdező,kezetfoghatunk! Ugyanígy vagyok,mint te,csak túl vagyok már a házi praktikákon is,az antibiotikum kúrákon már rég,természetgyógyásznál is voltam,én is irregálok olykor,bár már értelmét sem látom. Már mindenre gondolok,mi lehet a baj.Bár szedek fog.gátlót.Ez egy ördögi kör.

Nekem volt LLETZ műtétem is. a doki szerint összefüggs van a sok ill. folyamatos fertőzés és a betegségem közt. Most is épp méhnyak gyulladásom van.

Sajnálom,jó lenne tanácsot adni,de nem tudok :(.

2012. nov. 7. 22:55
 13/21 anonim ***** válasza:
nékunk is csak kenegetnie kellett magát, és nem is volt szükség többre ugyanigy miután életmódot váltottam (egszéséges táplálkozás) nem a candida miatt viszont hasonló diétára, azóta elmúlt. szoval nálunk nem az volt a gond hogy ö csak kenegette magát, nekem több orvos is mondta hogy az böven elég neki.
2012. nov. 7. 23:02
 14/21 A kérdező kommentje:
:( azért kipróbálok egy-két praktikát remélem valamelyik beválik,most olvastam h. az ezüstkolloid is jó rá,hátha... remélem rátalálok most már a "csodaszerre" :) köszönöm a válaszokat!!!
2012. nov. 7. 23:18
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el az előző válaszokat, viszont először szeretném megkérdezni, hogy fogamzásgátlót szedsz esetleg? Az is közrejátszhat ezekben a dolgokban. Próbáld megvonni magadtól a cukros, szénhirdátos étleket-italokat, szedhetsz grapefruit cseppeket, használhatsz gynoflor kúpot és frezyderm intim segítséget. Ezek mind segítenek megelőzni a fertőzések kialakulását és megerősíti a hüvelyflórát.
2012. nov. 8. 10:49
 16/21 anonim ***** válasza:

Én 2 évig szenvedtem hüvelygombával folyamatosan, semmitől sem múlt el.

Már elkeresedettségemben kipróbáltam a fokhagymás-joghurtos tampont, és 2 nap után elmúlt! A páromat canestennel kezeltük, nehogy visszafertőzzön.

Most heti 1x használom ezt, és már legalább 1 éve nem volt gombám, más fertőzésem. Pedig elkezdtem fogamzásgátlót is szedni, az meg ugyebár jobban hajlamosít.

(tampont bekensz fokhagymával, belemártod natúr CUKORMENTES joghurtba, hagyod, hogy kicsit megszívja magát, felhelyezed, majd 8-10 óra múlva kiveszed és felraksz egy másikat. Egészen addig használd, amíg érzed a tüneteket + 2 nap)

2012. nov. 8. 13:52
 17/21 A kérdező kommentje:
nem szedek fogamzás gátlót.Köszönöm a tanácsokat! remélem sikerül valamelyikkel legyőznöm ;)
2012. nov. 8. 15:27
 18/21 anonim ***** válasza:

"Valószínű hogy akkor az orvosommal van gond,mert mikor fertőzésem van a páromnak annyit mond hogy kenegesse magát..:/ "

Igen. Alapszabály, hogy kezelés alatt nincs nemi érintkezés!

Ezt józan paraszti ésszel is lehet tudni, de az orvos dolga, hogy elrendelje, és kihangsúlyozza, mert ez az alapja a gyógyulásnak!

A tünetek elmúlása után is meg kell győződni róla, hogy minden eredmény negatív, és csak utána lehet megint.

Ha az orvos nem rendelte ezt el, akkor én ezt most elrendelem!

:)

2012. nov. 8. 17:36
 19/21 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!lehet nem nézted vissza az eddigi üzeneteimet,de írtam hogy ilyenkor kerüljük a nemi életet,mert nekem is logikus! :) :) de köszönöm azért! :)
2012. nov. 8. 18:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Elkerülte a figyelmemet.:)

Bocsánat akkor az ismétlésért.

2012. nov. 8. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!