Tanácsot szeretnék kérni! Másfél éve folyamatosan visszatérő hüvelygombám van, nőgyógyászt sűrűn látogatom, amiket felírt kúpokat, gyógyszereket vagy nem, vagy csak "ideig/óráig" voltak jók. Valakinek lenne tanácsa?
esetleg "házi praktika" gyógynövény ilyesmik amik beváltak!
még annyit hogy édességet hanyagolom,pamut fehérnemű,tejsavas/jódos irrigátort használok.
(kulturált válaszokat várok! :) )
kérdező,kezetfoghatunk! Ugyanígy vagyok,mint te,csak túl vagyok már a házi praktikákon is,az antibiotikum kúrákon már rég,természetgyógyásznál is voltam,én is irregálok olykor,bár már értelmét sem látom. Már mindenre gondolok,mi lehet a baj.Bár szedek fog.gátlót.Ez egy ördögi kör.
Nekem volt LLETZ műtétem is. a doki szerint összefüggs van a sok ill. folyamatos fertőzés és a betegségem közt. Most is épp méhnyak gyulladásom van.
Sajnálom,jó lenne tanácsot adni,de nem tudok :(.
Én 2 évig szenvedtem hüvelygombával folyamatosan, semmitől sem múlt el.
Már elkeresedettségemben kipróbáltam a fokhagymás-joghurtos tampont, és 2 nap után elmúlt! A páromat canestennel kezeltük, nehogy visszafertőzzön.
Most heti 1x használom ezt, és már legalább 1 éve nem volt gombám, más fertőzésem. Pedig elkezdtem fogamzásgátlót is szedni, az meg ugyebár jobban hajlamosít.
(tampont bekensz fokhagymával, belemártod natúr CUKORMENTES joghurtba, hagyod, hogy kicsit megszívja magát, felhelyezed, majd 8-10 óra múlva kiveszed és felraksz egy másikat. Egészen addig használd, amíg érzed a tüneteket + 2 nap)
"Valószínű hogy akkor az orvosommal van gond,mert mikor fertőzésem van a páromnak annyit mond hogy kenegesse magát..:/ "
Igen. Alapszabály, hogy kezelés alatt nincs nemi érintkezés!
Ezt józan paraszti ésszel is lehet tudni, de az orvos dolga, hogy elrendelje, és kihangsúlyozza, mert ez az alapja a gyógyulásnak!
A tünetek elmúlása után is meg kell győződni róla, hogy minden eredmény negatív, és csak utána lehet megint.
Ha az orvos nem rendelte ezt el, akkor én ezt most elrendelem!
:)
Elkerülte a figyelmemet.:)
Bocsánat akkor az ismétlésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!