Le fog szidni a nőgyógyász?
A problémám, hogy öt napig nonstop tampont használtam, éjszakánként tovább, mint 8 óra, valószínűleg jól kidörzsöltem odalent, bár azt hittem, hogy azért vérzek sokkal tovább, mint amúgy szoktam, mert e hónapban a mensimmel kezdtem a fogamzásgátló szedését is. Viszont abbamaradt a vérzés, lefeküdtem a barátommal, óvszerrel, ami csípett, és utána a vérzés ismét jelentkezett, ezért gondolom, hogy valami "seb" féle lehet odalent, amit megpiszkáltunk... Viszketett utána, csípett, fura folyásom van. De mi van, ha nincs is semmi baj? Le fog szidni a doki, hogy ilyen hülye vagyok, és ilyet csinálok, vagy ha nincs baj, akkor azért, mert a semmiért vettem el az életéből 10 percet?
Nem magánrendelésre megyek, hanem a kórházba sima szakrendelésre, ahol változnak a dokik mindig, nem is tudom, hogy kihez megyek majd. A fogigátlót magánrendelésen írattuk fel anyukámmal, de most én mondtam, hogy inkább eljövök suliból, és megspórolunk 6000 Ft-ot is...
A sima szakrendelős orvosok bunkók? Mármint tudom, hogy ugyanazok a dokik a magánrendelősök is, de mondjuk "utál" majd azért, mert most odamegyek ingyen, amikor mehetnék később, és fizethetnék 6000 Ft-ot is neki? Kik lesznek bent? Egy barátnőm mesélte, hogy sima szakrendelésre ment, csak az orvos és az asszisztens volt bent. Viszont ma kérdezte egy osztálytársam, hogy hát amikor azt az oltást kaptuk, akkor is szakrendelés volt, nem? Akkor jöttem rá, hogy akkor két fiatal pasi, gondolom ilyen nőgyógyász gyakornokok, plusz az asszisztens volt bent. Ha bent van több doki, akkor ott fognak vizsgálgatni többen, vagy mi?:S
Köszi. 17L
Nem fog leszidni,nem is teheti.
Csak az orvos és az asszisztens van benn,de az asszisztens gépel,nem néz.
Megvizsgál és megmondja van-e baj,ez a dolga.
Nem veszel el az életéből 0 percet,munkaideje van,kap érte fizut.
Szerintem inkább fizesd ki a 6000ft,ha ennyire aggódsz.
Amugy változó van amelyik doki bunkó.és van amelyik nem.
De tény ,hogy ha a kórházba mész,előfordulhat,hogy nem csak a nődoki lesz bent a vizsgálóban.
De ha nincs semmi baj, akkor sem fog leszidni? Plusz használtam hüvelytablettát az esetet követően pár napig, amit lehet nem fog díjazni... Nem lesz bunkó?
És valami bejöhet közben? Vagy minden helyen KÖTELEZŐ úgy elkeríteni a dolgokat, hogy aki bejön, ne lásson?
nincs joga leszídni, és nem a semmiért mész oda, hiszen van valami baj amit muszáj megnézetni.
vannak rossz tapasztalataim sztks nőgyógyászokkal (újpest), de hát nem mindig van ez így, vannak jófejek is. 10percet meg kibírsz vele, aztán az életben nem látod többet ha esetleg pont egy hülyét fogsz ki. de mint mondtam vannak nagyon rendes orvosok is azért itt.
Nem fog leszidni. Csak egyszerűen nem biztos, hogy nagyon lelkiismeretesen fog veled foglalkozni.
Ez bármilyen állami szakrendelésen így van. Mindenhová egy csomó beteg áll sorba, ezek az orvosok meg tök belefáradtak már a sok melóba, főleg hogy hazánkban nincsenek is nagyon megfizetve (kivéve a lefizetettek).
Nagyon kevés az olyan doki, aki a sok beteg, megállás nélküli meló ellenére is kedves a pácienshez. EZt vedd figyelembe.
Szóval nem leszidni fog, meg haragudni, hanem csak mint a gép, megvizsgál, úgy kell kihúznod belőle minden fontosat, max ha nem érted elsőre és visszakérdezel, akkor ideges lesz... és már hívja is a következőt. Sajnos ez megy Magyarországon, tisztelet a kivételnek.
Engem ez csak azért háborít fel, mert életemben ha kétszer mentem orvoshoz...és harmadszorra is lekezelően bántak velem. Szóval ezt kell tűrni.
Oké, csak hogy hogy lehetek ilyen hülye, hogy rá van írva, hogy max nyolc óra, meg hogy jó hülye vagyok, még aztán le is fekszem a barátommal, aztán még itthon kezelgetem magam a mindenféle kúpokkal vagy gyógyszerekkel...
Egyébként van, aki normális, egyszer a nyáron sajnos volt "szerencsém" esemény utáni tablettához folyamodni, amit egy fiatal rezidens doki írt fel, de van ismerősöm, aki szülésznek tanul most, és ő mondta, hogy hatalmas szerencsém volt, hogy ezt a dokit találtam bent, mert a másik leb*szott volna... Gondolom az öreg befásult:/
De akkor elmegyek, kipróbálom így... Nem is az a hatezer a baj, csak kb egy hónapja, hogy felírattam a tablettát, akkor volt velem anya is, akkor otthagytunk 12ezer forintot, utána még kiváltottuk három hónapra, nem szeretném, hogy mégegyszer ennyi legyen a saját hülyeségem miatt..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!