Fokhagyma a hüvelybe? Ez tényleg használhat?
Az egyik orvos válaszol-os rovatba írtam, hogy már többször kezeltek hüvelygyulladással, utána hüvelyflóra-visszaállítókat is használtam, de így is kiújult.
És akkor ajánlotta ez a nőgyógyász azt, hogy amint érzem a tüneteket, fűzzek cérnára 1 nagyobb szem fokhagymát, 12 órán át hagyjam a hüvelyemben és utána cseréljem ki. 4 napig alkalmazzam, és el fog múlni.
Nem nagyon hiszek az ilyen gyógymódokban, de elgondolkoztam rajta, mert elegem van az antibiotikumokból.
Szerintetek ki merjem próbálni, használhat? Nagyon büdös leszek tőle?:S
Mondjuk az antibiotikum pont okozhatja a hüvelygyulladást.
És nekem furcsa, hogy pont orvos javasoljon ilyesmit (mármint a fokhagymát).
Szerintetek hogy lehet ezt megoldani, hogy ne undorodjon tőlem a családom?:D A fokhagymával bedörzsölöm a tampont, aztán belemártom a kefires pohárba.. :D
Nyilván nem eszi meg utána senki, d azért na.. :) Na mindegy, remélem jót mosolyognak majd.:D
Igen, bedörzsölöd fokhagymával, aztán kefirbe mártod a tampont. Meg fog dagadni ahogy a savót magába szívja akkorára amekkorára menzeszkor is megdagadna ha tele van, ami maradék meg rajta marad mikor kiveszed a kefirből azt letörlöd és ezt ugyanúgy felhelyezed, nyomásra lehet kicsit folyik így érdemes törölköző vagy rongy felett fölrakni.
Éjszakára tettem fel. A kefirt természetesen nem ette meg utána senki...az felhasználható a következő ilyenre.
Én nem próbáltam, de hallottam már hogy segített.
Egy biztos, hogy ártani nem fog! akkor miért ne próbálnád ki!? majd írd meg az eredményt, ok?
Csak natúr joghurt van itthon, úgyhogy azzal próbálom ki.. Muszáj, mert már megint nagyon fáj a hüvelyem, azt egyelőre még nem tudom, hogy a tampont hogyan fogom felhelyezni :(
Annyira szokott fájni, hogy sírok amikor a doki kenetet vesz.. Pedig magas a fájdalomküszöböm, simán tűrök bármit, de ez a fájdalom.. :(
Probaltam mar.
Ejszakara tettem fel fokhagymas joghurtos tampont, meg reggel is, es most nem faj annyira a huvelyem.
Bator leszek es kiprobalom siman csak a fokhagymat, akarmilyen budos leszek is:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!