Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fokhagyma a hüvelybe? Ez...

Fokhagyma a hüvelybe? Ez tényleg használhat?

Figyelt kérdés

Az egyik orvos válaszol-os rovatba írtam, hogy már többször kezeltek hüvelygyulladással, utána hüvelyflóra-visszaállítókat is használtam, de így is kiújult.

És akkor ajánlotta ez a nőgyógyász azt, hogy amint érzem a tüneteket, fűzzek cérnára 1 nagyobb szem fokhagymát, 12 órán át hagyjam a hüvelyemben és utána cseréljem ki. 4 napig alkalmazzam, és el fog múlni.

Nem nagyon hiszek az ilyen gyógymódokban, de elgondolkoztam rajta, mert elegem van az antibiotikumokból.

Szerintetek ki merjem próbálni, használhat? Nagyon büdös leszek tőle?:S

2012. nov. 6. 18:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%

Mondjuk az antibiotikum pont okozhatja a hüvelygyulladást.

És nekem furcsa, hogy pont orvos javasoljon ilyesmit (mármint a fokhagymát).

2012. nov. 6. 18:12
 12/20 A kérdező kommentje:

Szerintetek hogy lehet ezt megoldani, hogy ne undorodjon tőlem a családom?:D A fokhagymával bedörzsölöm a tampont, aztán belemártom a kefires pohárba.. :D

Nyilván nem eszi meg utána senki, d azért na.. :) Na mindegy, remélem jót mosolyognak majd.:D

2012. nov. 6. 18:13
 13/20 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem éjszakára tedd be, este "kotyvassz", amikor már alszanak.
2012. nov. 6. 18:25
 14/20 anonim ***** válasza:
53%

Igen, bedörzsölöd fokhagymával, aztán kefirbe mártod a tampont. Meg fog dagadni ahogy a savót magába szívja akkorára amekkorára menzeszkor is megdagadna ha tele van, ami maradék meg rajta marad mikor kiveszed a kefirből azt letörlöd és ezt ugyanúgy felhelyezed, nyomásra lehet kicsit folyik így érdemes törölköző vagy rongy felett fölrakni.

Éjszakára tettem fel. A kefirt természetesen nem ette meg utána senki...az felhasználható a következő ilyenre.

2012. nov. 6. 18:36
 15/20 anonim ***** válasza:
13%

Én nem próbáltam, de hallottam már hogy segített.

Egy biztos, hogy ártani nem fog! akkor miért ne próbálnád ki!? majd írd meg az eredményt, ok?

2012. nov. 6. 18:44
 16/20 anonim ***** válasza:
57%
Végül is elképzelhető, hogy segít a fokhagyma, hiszen például megfázásból is gyorsabban ki lehet gyógyulni, ha az ember időnként nyers fokhagymát eszeget.
2012. nov. 6. 18:54
 17/20 A kérdező kommentje:

Csak natúr joghurt van itthon, úgyhogy azzal próbálom ki.. Muszáj, mert már megint nagyon fáj a hüvelyem, azt egyelőre még nem tudom, hogy a tampont hogyan fogom felhelyezni :(

Annyira szokott fájni, hogy sírok amikor a doki kenetet vesz.. Pedig magas a fájdalomküszöböm, simán tűrök bármit, de ez a fájdalom.. :(

2012. nov. 6. 19:28
 18/20 A kérdező kommentje:
Sokszor pl az ülés is fáj..
2012. nov. 6. 19:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Én a helyedben semmi ilyesmit nem raknék a hüvelyembe. Ha a hüvelyflóráddal van a probléma, akkor kérj az orvosodtól gynoflor-t és használj frezyderm intim segítséget. Mindegyik segíthet a problémádon. Nekem régebben az orvosom javasolta ezt a kombót, szerencsére azóta nem volt ilyen problémám.
2012. nov. 7. 10:08
 20/20 A kérdező kommentje:

Probaltam mar.

Ejszakara tettem fel fokhagymas joghurtos tampont, meg reggel is, es most nem faj annyira a huvelyem.

Bator leszek es kiprobalom siman csak a fokhagymat, akarmilyen budos leszek is:P

2012. nov. 7. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!