Együtt voltam a barátommal amikor megvolt a mensim (a 3 és 5. napon). és még 8. napon is volt kicsi vér. Ez baj?
Ezt egy orvos honlapjáról másoltam:
Köszönöm válaszát.
Jól rám hozta a frászt! Miért szívhatom meg ha együtt vagyunk menszesz alatt? TILOS?
Gabi
tovább Dr. Hamvas Ferenc adatlapjára
Kedves Gabi! Sajnálom, hogy az Anyukája meg az iskola nem tanította meg az alapvető higiénés rendszabályokra. Gondoljon bele: a hüvely nem steril hely, tele van mindenféle kórokozóval, amit a savanyú vegyhatás kordában tart. Menzesz alatt a szülőcsatorna teljesen nyitott, ha ekkor ér nemi életet, akkor ezeket a kórokozókat felpumpálja a méhébe, de akár a hasüregébe is. Ha nincs szerencséje, a menzesz miatt meglevő alhasi vérbőség talaján akár életveszélyes gyulladás is kialakulhat. Erről még sohasem hallott? Nem tilos, SZIGORÚAN TILOS! Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc
És mik a tünetek?miről veszem észre, hogy baj van?
Tudom, hogy ezt nem itt kellene,de nagyon tanácstalan vagyok. :(
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!