Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fura fehéres folyásom van, de...

Fura fehéres folyásom van, de nem gomba. Mi lehet? Tovább lent.

Figyelt kérdés
Már 10 éves korom óta (18 vagyok) folyásom van. Pár évig nem zavart annyira, mert nem vol szaga és aztmondták a szüleim, hogy elmulik. De eltelt 8év és nem múlt el. Sőt. Csípős szagú tömény lett. Minden nap van a bugyimon(ill.tisztasági betétemen) Elmentem nődokihoz, (vagy 3 hoz) és egyiknél se jött ki, hogy gomba lenne.(adtak hüvely kúpot, meg gyógyszert, de nem szünt meg.) Félek, hogy ez eltaszíthatja a párom. Kétségbe vagyok esve.
2009. aug. 12. 15:08
1 2
 11/18 anonim válasza:
és minden nap használsz tisztaságit? Mert én nem mindennap,ha érzem hogy megint folyik akkor elmegyek WC-re!
2009. aug. 12. 16:01
 12/18 A kérdező kommentje:
Néha használok, néha nem. Minden nap kéne? Úgy tudtam tisztaságit inkább a menstruáció után szoktak használni, míg van egy kis "utóhangja"
2009. aug. 12. 16:04
 13/18 anonim ***** válasza:
A gombás fertőzés bármikor visszajöhet. Még ha nem vagy együtt pasival, akkor is. Elég egy legyengült immunrendszer. Azt írod, hogy már sárga. Ez már nem normális. Menj el orvoshoz. Az is lehet, hogy egy gyulladás. Vagy méhszájseb. Kezeltesd ki mielőbb, mert később gondod lehet belőle. Nézz utána a Gynevac nevű injekciónak. Tisztasági betétet mindennap lehet használni, bár anyukámnak mondjuk pont attól vannak bajai. A doki nekem azt is mondta, hogy mosakodni csak sima vízzel, ne használjak semmi hüvelyöblítőt.
2009. aug. 12. 16:11
 14/18 A kérdező kommentje:
De voltam orvosnál...mint ahogy írtam. Legutobb novemberben. Azota nem változott. És aztmondta NEM gomba.
2009. aug. 12. 16:22
 15/18 anonim válasza:
Általában ez a folyás mindenkinek van :) Legalább is akiket én ismerem! De ha ennyi miatt elhagy a párod akk nem szeret igazán
2009. aug. 12. 18:38
 16/18 anonim válasza:
100%
Nekem is van folyásom, már nagyon régóta, én is kaptam már rá minden félét, de igazából semmi sem múlasztotta el. :S Én sem mindig használok tisztasági betétet. Szex előtt max annyit tudsz csinálni, hogy nedves babapopsi törlővel, vagy intim kendővel letörlöd magad, ha nem akarsz lezuhanyozni.
2009. aug. 12. 19:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen nekem is az a tapasztalatom, hogy ez szinte mindenkinek van. Sajnos nekem is, én is jártam orvoshoz, én is kaptam sokmindent...de nem mult el, ha el is mult utána visszajött megint...nekem is tisztasági betétet kell hordanom általában...nagyon utálom...de muszáj...

Nekem is van mikor erősebb szaga van és érzem gatyán keresztül, de valamikor nem. Ez változó.

Mielőtt együtt vagyunk a párommal én is mindig megfürdök v megtörlöm intim törlőkendővel, ezt ajánlanám neked is.

2009. aug. 12. 22:27
 18/18 anonim válasza:
a folyás egy normális dolog... minden lánynak van folyása!!!!!!!
2009. szept. 20. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!