Ez normális? Lent bővebben .
Figyelt kérdés
1 hónapja vesztettem el a szüzességem , azóta most van meg az az első menstruációm , július 20án kellet volna megjönni-e e helyett megjött július 28án , azóta megvan és már augusztus 11 van , közbe elmúlt 3-4 napra , és csak barna folyásom volt , most megint megjött *2napja* és nagyon erős , darabos , szinte ököl nagyságú vér öblenyek jönnek , ez normális ? köze lehet ahhoz , hogy nemrég vesztettem el a szűziségem ?
15 / L
2009. aug. 11. 23:32
1/6 anonim válasza:
Nincs köze! Volt már ilyen nekem is pedig akkor még szűz voltam ilyen akadozó,pecsételő vérzés gyakori a fiatal lányoknál mert gondolom fiatal avgy még! Nem kell megijedni elfog múlni!!!!
2/6 anonim válasza:
ÖKÖL nagyságú véröblenyek?! tejóég :O lehet jobb lenne, ha orvos is látna...az hogy olykor vannak alvadt vér darabkák a mensesben, előfordul..de hogy olyan nagy :O
20/L
3/6 anonim válasza:
Tényleg menj el egy dokihoz,mert ha ilyen nagy darabok vannak akkor szerintem bibi van.Nem akarom rád hozni a frászt,de mi nem vagyunk orvosok,csak a dokid mondhatja meg,hogy minden rendben!!!
4/6 anonim válasza:
az talán még oké hogy egy 15 éves nem bírja leírni az ömleny szót helyesen, de hogy egy 20 éves se... kérdező: szerintem nem normális ha nem múlik el pár napon belül menj orvoshoz.
5/6 anonim válasza:
na várjunk. ha jól értem, lefeküdtél a barátoddal és azután jött meg a legeslegeslegelső menstruációd? mert ha igen, akkor tök normális hogy most ilyen furcsa darabos, barna, és nem rendszeres. nekem fél évig nem volt rendszeres, sőt volt, hogy 2x kimaradt. miután megjött, nekem is darabos volt és sokszor barna. egy idő után beáll, nem kell aggódni!
6/6 anonim válasza:
utolsó: olvasd már el újra... szted ez volt az első neki ha július 20.-ra várta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!