Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történik akkor, ha a...

Mi történik akkor, ha a terhesség első 1 hónapában kezdünk el szedni tabit, vagy esemény utánit veszünk be?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 15:59
 1/10 A kérdező kommentje:

És csak kíváncsiság :)

Unatkozok :D

2009. aug. 11. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Aha...

Nem vetélsz el, de a gyereknek baja lehet. Úgyhogy vagy abortusz, vagy izgulás, hogy egészségesen szülessen.

2009. aug. 11. 16:06
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok terhes, tabit szedek 2 éve :)

Csupán felmerült bennem a kérdés egyik gyenge pillanatomban :)

2009. aug. 11. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha unatkozol, inkább olvass vagy menj el úszni:)
2009. aug. 11. 16:09
 5/10 A kérdező kommentje:
De ez most eszembe jutott és gondoltam megkérdezem itt.. :P
2009. aug. 11. 16:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem értem a kérdés második felét... Ha valaki babát akar, akkor miért venne be esemény utánit? Ha meg nem akar babát, akkor beveszi és nincs első hónap. Annak nagyon kicsi az esélye, hogy esemény utáni mellett terhes lesz, olyankor pár hét után doki látja ultrahangon hogy minden rendben van-e. Ha meg valaki bogyót szed és mégis becsúszik a baba, nem lesz a mai gyógyszerek mellett már semmi baj.
2009. aug. 11. 16:14
 7/10 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy tegyük fel, valaki peteérése napján volt együtt valakivel. Nem védekeztek. Majd mondjuk menzije előtt 5 nappal is együtt voltak, ugyan így, de ott elmentek esemény utániért.

Tejóég ilyet is csak én találhatok ki :$ :D

2009. aug. 11. 16:16
 8/10 anonim ***** válasza:
De akkor az első alkalommal nem védekeztem és nem is vett be esemény utánit (= nem pánikolt, hogy terhes lehet), a második alkalommal meg igen? Rájött, hogy mégsem kéne terhesnek lennie...? Elég életszerűtlen:)
2009. aug. 11. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Na jólvan már,nem kell leteremteni,csakmert kíváncsi:))

Hát szerintem ezt senki nem tudja,ill lehet,h egyénfüggő lenne.Az eseményutáni megakadályozza,hogy a megtermékenyített petesekt beágyazódjon,a tabi meg "átveri" hormonokkal a szervezetet,végül is az eseményutáni is egy nagy adag tani:S hát ki tudja...a babának tuti nem tenne jót(mert ugye a hormonháztatrtás a babához igazodik,és ezt a gyógyszer nem engedné),de azt nem tudom,hogy elvetélne -e az illető.

2009. aug. 11. 19:15
 10/10 anonim válasza:
ha unatkozol miért nem a tengerimalacok szaporodását kérdezed? az is izgalmas..a barátoddal együtt lettél terhes?..na aggódjatok már 8hónapig biztos nem lesz másikgyerek;) csak kiváncsi voltam azért válaszoltam én is.már maga a kérdés nevetséges.
2010. aug. 24. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!