Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire fáj a menstruáció?

Mennyire fáj a menstruáció?

Figyelt kérdés

Én férfi vagyok és ma meg tegnap nagyon görcsölt a hasam.. alig éltem túl =) Ezért kiváncsi vagyok, hogy a nők hogy éreznek mensi alatt. Hol éreztek fájdalmat? Középen vagy oldalt? A fájdalom görcs szerű? Ha futás közben fájna, akkor tudnád fojtatni? 5 nap alatt milyen gyakran fáj? És hány percig folyamatosan? Vagy a mensi pontosan mikor fáj? Az 5 nap alatt végig, vagy csak az elején vagy hogy?

Ezekkel a válaszokkal szerintem minden férfi megértené, hogy mennyire fájhat. Köszönöm.

UI: Fájdalmakról, azért nem tudok sokat, mert nem nagyon láttam még lányt, emiatt összeroskadni az utcán. Bár volt, hogy barátnőmnek nagyon fájt és le kellett ülnie, de nem akartam ezzel is piszkálni közben..

2009. aug. 11. 03:45
 1/8 anonim ***** válasza:

mindenkinek másmilyen intenzitással fáj és az is egyén függő, hogy milyen napokon.. van,akinek az elején,a közepén vagy a végén a ciklusnak.

nekem speciel soha de soha nem görcsölt még (le is kopogom),ilyen szempontból,azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam.. sokszor van, hogy osztálytársaim gyógyszert vesznek be,vagy épp nem jönnek suliba,mert annyira fáj nekik:S nekem is volt már olyan, hogy begörcsöltem kicsit,de nem volt vészes egyáltalán.olyankor a köldökömtől kicsit lefele,oldalra fájt,ahol kb a petefészek van:)

17/L

2009. aug. 11. 04:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) Tényleg szerencsés vagy.
2009. aug. 11. 04:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Valóban embere válogatja. :)

Nekem pl. már 2 nappal előtte görcsöl, és közben is még jó 3-4 napig. Ha érdekel, a hasam alatt. :D Mivel ott van ugye...

Helyileg olyan, mintha a húgyhólyagod görcsölne.

Néha annyira, hogy járni is alig bírok, viszont nem akarom hülyére tömni magam fájdalomcsillapítóval - persze veszek be, de nem egy nap alatt egy egész dobozzal. :D Ilyenkor természetesen futni sem tudok. :D Gyakran, ha tehetem, inkább végigalszom azt a pár napot.

2009. aug. 11. 06:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Ó, és én már görnyedtem össze emiatt az utcán - pedig jól bírom a fájdalmat. :D
2009. aug. 11. 06:12
 5/8 anonim ***** válasza:
mindenkinek máshogy, máskor fáj. nekem az első nap a legrosszabb. ilyenkor 2-3 db algoflexet és 3 db nospa fortet veszek be egyszerre. tudom hogy irreálisan soknak tűnik, de ennyi kell különben nem bírom.
2009. aug. 11. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem kibirható szerencsére
2009. aug. 11. 13:18
 7/8 anonim válasza:
Hát kinek hogy fáj :D Nekem például nem nagyon. 13/L
2011. júl. 17. 16:22
 8/8 anonim válasza:
Más és más de sokszor jártam már úgy, hogy fel sem tudtam kelni a földről ott görnyedtem de szerencsére ez csak max egy fél óra és a gyógyszer sokat segíthet. Ha nagyon fáj akkor köldöktájékon de fojamatosan érzi az ember akár deréknál vagy oldalt mindenhol. Hát az hogy futni lehetne e tőle az elég konkrét de mikor hogy igazából.
2021. szept. 25. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!