Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten Kombi?

Canesten Kombi?

Figyelt kérdés

A Canesten Kombi nem alkalmazható menstruáció ideje alatt, ez egyértelmű! A hüvelyi kezelést a menstruáció kezdete előtt be kell fejezni. Nem tudom mit tegyek, már megőrjít a viszketés és legszívesebben hüvelykúpot használnék, de mivel a ciklusaim nem túl pontosak, ezért nem tudom kiszámolni, hogy melyik nap fog megjönni. A kérdésem az lenne, ha mondjuk felteszek egy kúpot este, de pl. holnap megjön a mensi, akkor milyen bajt okozhat?

Köszi a válaszokat.

2012. okt. 30. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmilyet, akkor nem teszel fel több kúpot, majd ha elmúlt a menstruációd akkor folytatod, bár szerintem hülyeség így csinálni.
2012. okt. 30. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha még nem jött meg, akkor nyugodtan.

De a menstruáció lezajlása után újra kell kezdeni, mintha nem is használtál volna.

Menszesz alatt ne használj most tampont. A gombás fertőzés miatt a hüvely nyálkahártyája nagyon sérülékeny. A száraz tampon felhelyezésekor csak befelé tunkolod a gombát a szövetekbe és nehezebb lesz kiírtani később.

2012. okt. 30. 15:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Tampont nem használok amúgy sem, mert szerintem nem túl higiénikus... na mindegy nem is ez a lényeg most.

Mivel a napokban meg fog jönni, ezért még nem jelentkeztem be dokihoz, de lehet, hogy inkább azt csinálom, hogy megvárom a mensit, nem teszek fel kúpot, csak max. kenegetem magam, aztán utána irány a doki... ez lesz a legtisztább! Csak ilyenkor olyan lassan telnek a napok és aggódom a viszketés miatt. Köszi a válaszokat.

2012. okt. 30. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok.A viszketésre, ha nem vagy jód érzékeny kívülre nagyon jó a Betandine krém. Én úgy csináltam, hogy az arc tisztító korong közepére nyomtam egy csíkot és beigazgattam jól a hüvely nyíláshoz még napközben is , persze betéttel, mert fog.

A fogamra kaptam Dalacin kúrát és az alatt jött nekem ez a fertőzés, én is mindent bevetettem mert végig kellett szednem az antibiotikumot. És igazad van őrjítő ez a viszketés.

2012. okt. 30. 15:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Még mindig nem jött meg...

A krémet használtam és így a viszkedés elmúlt viszont folyásom az még van, ugyan jóval kevesebb. Nem mertem a kúpot használni, mert "vártam" a mensit. Mivel dolgozunk a babán, így ma teszteltem reggel egyet, negatív lett. Két nap múlva tesztelek megint, ha addig nem jön meg. Szerintetek használhatok kúpot?

2012. nov. 6. 10:20
 6/6 A kérdező kommentje:
viszketés
2012. nov. 6. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!