Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használhatok tampont?

Használhatok tampont?

Figyelt kérdés

14éves vagyom május1.-én jött meg először.

anya nem akarja engedni mert azt mondja kicsi vagyok még ehez.

de pl. tesiórán nagyon cikinek találom ha átlászik a vastag betét (nagyon erős szokott lenni a menstruációm)

2009. aug. 10. 22:20
 1/9 anonim ***** válasza:
persze,szerintem használj nyugodtan. előtte esetleg mond meg anyukádnak ugyanezeket az érveket,meg h kényelmesebb,meg h ilyen korban már sokan használnak tampont. ha meg nem engedi, de te mégis szükségesnek érzed, akkor sajnos a tudtán kívül.. : D
2009. aug. 10. 22:27
 2/9 anonim ***** válasza:
használj tampont, de sztem mini-t...az való a kezdő tamponhasználóknak.
2009. aug. 10. 22:31
 3/9 A kérdező kommentje:

Van 1-2 mini tamponom amit kaptam ilyen termékmintaként ob mini de a normál nevezetü 1-1,5 cm-vel lehet nagyobb a mininél..

de azt mondta h akk a a pulcsit a derekamra kötöm és nemlátja senki.. de annyira ciki a pulcsival rohangászni..

2009. aug. 10. 22:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Persze hogy ciki!Ez a pulcsis dolog kb 20 éve még nem volt gáz, de mára nagyon az lett!Próbáld ki a tampont, semmi bajod nem lesz tőle!És ha már kész tények elé állítod az anyukád akkor már nem fogja ellenezni!Mond neki hogy a suliban már minden lány ezt használ nem pedig betétet!Én is ennyi voltam mikor elkezdtem, és mái napig azt használok.Betétet nem is tudnék!
2009. aug. 10. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:

ja, meg pulcsit nyáron????????

ne már!

2009. aug. 10. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:
én is 14évesen kezdtem,és a normállal. :D használd nyugodtan.
2009. aug. 10. 22:53
 7/9 A kérdező kommentje:

oké köszi:)

de nagyon félek!

hogy csináljam? mire figyeljek??

2009. aug. 10. 23:07
 8/9 anonim ***** válasza:

lehet elsőre nem fog sikerülni,lehet 2odszorra sem,lehet rögtön sikerül. a lényeg hogy lazulj el,ne görcsölj,ne feszítsd meg ezáltal az izmokat.

de amugy:

ittvan hogy hogy kell használni:

[link]

[link]

vagy itt meg,egyéb kérdések-válaszok

és ne félj,mert nincs mitöl:D

2009. aug. 10. 23:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia én már használok tampont tesiórán nem gáz, beszéld meg anyukáddal!

Edith 13

2010. júl. 24. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!