Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, hogy az előző...

Normális, hogy az előző ciklusom 34 napos volt azelőtt 27, most meg 26 napos lett? Nem baj ha ekkora különbségek vannak az egymást követő ciklusaimban?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem szedsz gyógyszert akkor nem baj. Nekem is míg nem szedtem kb, ilyen időközös ciklusaim voltak,
2009. aug. 10. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Kell egy félév legalább, de lehet, is, mire beáll a ciklusod. Már, ha most kezdtél menstruálni.
2009. aug. 10. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
de van h 2 év múlva sem áll be, de ettől nemvagy sem halálos beteg, sem hormonzavaros, nincsen se cisztád, se miómád, se rákod, se méhszájsebed, se semmiféle gyulladásod, fertőzésed, plsuz egyéb bajaid amiket még ide felszoktam itt sorolni. eccerűen rendszertelen a ciklusod mindenféle ok nélkül. az enyém is ilyen volt, és az ég világon semmi bajom nem volt. (képtelenség, mi?)
2009. aug. 10. 19:28
 4/4 A kérdező kommentje:
14éve mensizek
2009. aug. 10. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!