Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szabad a Canesten krémet a...

Szabad a Canesten krémet a hüvelyben is alkalmazni?

Figyelt kérdés
Mert az van ráírva, hogy külsőleg, de már hallottam olyat, hogy nem lesz baj tőle. Ésa dokim is azt mondta, hogy kenjem be, amíg tudom, tehát a hüvely belső falát is kennem kéne? Eddig kb 2 centire mentem csak fel az ujjammal.
2009. aug. 10. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Én nem szoktam, csak külsőleg, de szerintem bajod nem lesz tőlle.
2009. aug. 10. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad. A hüvelybe csak olyan kúpot, hüvelytablettát szabad helyezni, ami direkt oda való. Pl. a Canesten combiból a tabletta. A Canesten kenőcsöt nem szabad nyálkahártyára kenni, csak ép bőrre. De gondolom ez rá is van írva.
2009. aug. 10. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Azt nem tudom, hogy lesz-e bajod tőle, de mivel nem erre van kitalálva, nem kellene. Úgysem ér úgy semmit, inkább vegyél kúpot.
2009. aug. 10. 14:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
De ha rá van írva a használati útmutatóra, akkor miért akarsz másnak jobban hinni, mint annak aki oda azt leírta?
2009. aug. 10. 14:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok ismét Canesten combi tartalma: 1db canesten krém, 1 db aplikátor, 3db hüvelytabletta. 2000Ft környékén van. Ezzel kezeld magad.
2009. aug. 10. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem meg a nőgyógyász kezelje
2009. aug. 10. 14:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Épp a nődokim mondta, hogy kenjem, amíg elérem... Nekem itthon csak egy krémem van, azzal kentem eddig, 2-3 napig. És a doki mellé még adott antibiotikumot és anitmiotikumot is. Úgyhogy nem hinném, hogy mást is elkezdek szedni mellette. Csak a krémezéssel nemtom mi legyen. Akkor csak a szeméremajkakat kenhetem vele?
2009. aug. 10. 14:46
 8/11 anonim ***** válasza:
én már tényleg nem értelek, elmentél orvoshoz, aki elmondta az instrukciókat. Akkor mi miért tudnánk jobbat mint aki ezzel foglalkozik?
2009. aug. 10. 14:53
 9/11 anonim ***** válasza:

mnekem nemrég aztmondta az orvos, hogy a hüvelybemenetemet is nyugodtan bekenhetem vele. kérdeztem tőle, h azt lehet? mert azvan beleírva h nyálkakártyára ne kerüljön. erre aztmondta az orvos, h igen, szembe meg szájba ne kerüljön :D

egyébként ha jobban belegondolunk, a pasik is bekenik vele a makkjukat, és azis ugyanolyan nedves mint a hüvely.

sztem hihetsz a nőgyógyászodnak.

2009. aug. 10. 14:54
 10/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! igazatok van, csak látjátok, hogy mennyien mást mondanak, engem ez zavart meg. De mostmár nyugodtan folytatom ugyanúgy.
2009. aug. 10. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!