Mennyire biztonságos a tampon éjszakára?
Ez mindenkinek változó, nekem a nagyon erős vérzésnél még a super plus tampon se elég, max. 3 óráig. Ha vannak nagyon erős vérzéseid, nem árt egy betétet is berakni a biztonság kedvéért.
Nem kell sokat venni, havi egy csomag olcsóbb is elég ezekre az alkalmakra.
Nekem is bevált. Mondjuk nekem annyira erős, hogy muszáj tampont beraknom, mert semmilyen betét nem bírja ki.
Arra figyelj, hogy 8 óránál tovább ne legyen benn. Ha többet akarsz aludni, akkor muszáj leszel felkelni, cserélni és úgy visszamenni aludni.
Amúgy ha egy betétet is beraksz, akkor tuti hogy semmi gáz nem lesz.
Nem szívja fel a tampon a darabokat, de utána úgyis kiesik belőled, ha kiveszed a tampont, nem épül beléd vírust okozva.
Nem egy felnőtt ismerősöm tamponozta magát éjjelre, kutya bajuk nem lett, pedig ők 30-40 évig azzal éltek.
De mindenkinek szíve joga azt használni, amit akar, ezek csak tények.
Nekem elegem lett a foltos ágyhuzatból meg a szétázott bugyikból, mert elcsúszott a betét. Be egy tampont este 10 körül, felkelek 9-kor (már ha nincs suli) és cserélek.
Olyan hülyeséget hallottam, hogy felcsúszhat. El ne higgyétek már! Majd elvándorol a petevezetékbe, vagy mi?:D
A méhszáj eleve olyan szűk, hogy egy mini tampont sem tudna magába fogadni.
Szóval...tampon reggel-nappal-este kipipálva. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!