Már 3 hónapja nem jött meg. Normális ez?
Figyelt kérdés
15 vagyok. A menstruációm először márciusban jött meg. Egészen júliusig mindig jókor jött meg, azonban augusztustól egészen idáig nem volt meg. Még mindig szűz vagyok, barátom se volt eddig. Tudom, hogy akinek először jön meg egy ideig összevissza lesz, de először normális volt, mostanra meg nem. Ez normális ilyen korban?2012. okt. 27. 17:56
3/4 anonim válasza:
Mielőtt beáll a normális ciklus, előfordulhat.
Felfázás, stressz, idegesség is hathat rá. De azért érdemes gyermeknőgyógyászt felkeresned, ha tartósan kimarad.
4/4 anonim válasza:
Még 3 hónapot várhatsz, de ha fél évvel az előző menstruáció után sem jön meg a következő, akkor érdemes orvoshoz menni. Persze, ha van valami más panaszod, akkor a lehető leghamarabb menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!