29 napja késik, idegalapon lehet?
Figyelt kérdés
mostanában nagyon ideges vagyok, mert majdnem intőm lett , ezen nagyon sokat stresszeltem.:
13/L vagyok ..
2012. okt. 26. 18:11
1/7 A kérdező kommentje:
jah és tavaly valamikor augusztusban jött meg.
2012. okt. 26. 18:11
2/7 anonim válasza:
Tehát ez már a 2. kimaradt mensid? Szerintem jobb ha anyukád elkísér egy nőgyógyászhoz, mert ez már nem normális.
3/7 anonim válasza:
Szia! :) Lehet ideig alapon is, de azért is mert még nagyon fiatal vagy és nem állt be a menstruációd. :) Ne aggódj! :) Majd ha esetleg fél évnél több marad ki, akkor kell orvoshoz menned. :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
4/7 anonim válasza:
13 évesen 1 hónap kimaradás még nem jelent semmit, főleg, hogy nem rég volt az első.
Ilyenkor nyugodtan lehet még várni fél évet is, ha akkor sem jön, akkor doki.
5/7 anonim válasza:
Lehetséges, hogy nem állt be mégrendesen. Szerintem nem olyan nagy probléma.
Meg lehet az is, hogy a stressztől nem jön meg.
6/7 A kérdező kommentje:
tavaly augusztusban volt az első, késett már a nyári szünetben is sokat.
2012. okt. 26. 18:22
7/7 anonim válasza:
Nyugi nem gáz, nincs semmi baj. Nekem is volt, hogy kimaradt hónap.Egy-kettő sőt olyan is van mikor kétszer jon meg. Nekem nagyából harminc-harmincot nap kozott jon meg. Ne parázz. Nagyon kevés nőcinek jon meg pontosan huszonnyolcra, általába a kozott és harmincot kozott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!