Eddig olyan 6-szor menstruáltam és nagyon kevés a mensim. Ez változhat vagy már ilyen marad?
Teljesen normális, h rendszertelen. Eleinte nekem is gyengécske és görcsmentes volt. Aztán ahogy eltelt 1-2-3 év beállt, mind az erőssége, a görcsök, és a ciklus is. De néhány dolog változik ciklusonként is. Évente 1x-2x van, hogy nagyon görcsölök és erős és még a 4. nap is fáj, függetlenül az erősségtől. Van mikor több, van mikor kevesebb a vér mennyisége. Van, h 1 nappal tovább tart, van mikor épp, h 1el kevesebb. De 12 hónapot nézve évente 1-2 alkalom más, mint a többi. 13 éve menstruálok és nagyon szoktam görcsölni, de csak 1x kellett miatta orvoshoz mennem, mert nem bírtam menni. Többi elviselhető gyógyszerrel. 1-2 év és szépen beáll minden. Néha lesznek kivételes hónapok, mint fentebb írtam, de ez teljesen normális. Ha van még kérdésed írd meg nyugodtan.
Első voltam.
24/N
Én is így voltam, mint te. De csak az kb. az első 6 menstruációmig. Én is furcsáltam, hogy olyan kevés, meg "örültem" volna, ha kicsit több. Most már jó sok van, és nagyon utálom. Főleg az első 4 napot, mert akkor 5-6 betétet el kell használnom egy nap...
13/l
Hát a mostani menstruációm első 2-tő napja elég erős volt de a többi 4 napon meg szinte semmi !!
Miért van ez ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!