Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Eddig olyan 6-szor menstruálta...

Eddig olyan 6-szor menstruáltam és nagyon kevés a mensim. Ez változhat vagy már ilyen marad?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok !

2012. okt. 26. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, h rendszertelen. Eleinte nekem is gyengécske és görcsmentes volt. Aztán ahogy eltelt 1-2-3 év beállt, mind az erőssége, a görcsök, és a ciklus is. De néhány dolog változik ciklusonként is. Évente 1x-2x van, hogy nagyon görcsölök és erős és még a 4. nap is fáj, függetlenül az erősségtől. Van mikor több, van mikor kevesebb a vér mennyisége. Van, h 1 nappal tovább tart, van mikor épp, h 1el kevesebb. De 12 hónapot nézve évente 1-2 alkalom más, mint a többi. 13 éve menstruálok és nagyon szoktam görcsölni, de csak 1x kellett miatta orvoshoz mennem, mert nem bírtam menni. Többi elviselhető gyógyszerrel. 1-2 év és szépen beáll minden. Néha lesznek kivételes hónapok, mint fentebb írtam, de ez teljesen normális. Ha van még kérdésed írd meg nyugodtan.

Első voltam.

24/N

2012. okt. 26. 18:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !! :)
2012. okt. 29. 10:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, mint te. De csak az kb. az első 6 menstruációmig. Én is furcsáltam, hogy olyan kevés, meg "örültem" volna, ha kicsit több. Most már jó sok van, és nagyon utálom. Főleg az első 4 napot, mert akkor 5-6 betétet el kell használnom egy nap...

13/l

2012. nov. 5. 15:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !! :))
2012. nov. 11. 12:22
 15/16 A kérdező kommentje:

Hát a mostani menstruációm első 2-tő napja elég erős volt de a többi 4 napon meg szinte semmi !!

Miért van ez ??

2012. nov. 18. 13:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ez normális. :) Minden jót Neked! :)
2012. nov. 18. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!