Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akkor ez most normálisnak...

Akkor ez most normálisnak mondható?

Figyelt kérdés

Nemrégiben volt egy kis nőgyógyászati problémám, és mondta azt orvos, hogy ha az elkövetkezendő hónapban "nem rendesen" jönne meg akkor menjek vissza a mensim 2.-3. napján.

Namármost ma jött meg olyan d.u 1 óra körül és azóta 3 normál tampon teli lett... az normálisnak mondható? (azért nem tudom eldönteni mert elötte csak betétet használtam de most nincs itthon úgyhogy nemtudom abban megnézni:S)

Köszi a választ előre is L/15

2009. aug. 9. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit sok. Inkább menj vissza potyára, minthogy valami probléma legyen.
2009. aug. 9. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:
kicsi sok, de nemvéészes. konzultálj vele!
2009. aug. 9. 23:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én meg azt hittem h nem normális mert nemtűnik nekem olyan nagynak az a "kis bigyusz" :) de ha ezek szerint sok akkor visszanézek.
2009. aug. 10. 00:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

a menstruációs vérzés mennyisége egyénenként változó! 13 óra és 23 óra között 10 óra telt el, 3 tampon belefér! van akinek az első nap kevesebb és a 2-3. nap erősebb, de olyan is, akinek már az első nap erős vérzése van.

tehát a vérzés mennyisége normális!

a nem rendesen jönne meg az szerintem az időpontot takarja. de attól is függ, mi volt a problémád!

orvosi vizsgálat nem árt, nem arról beszéllek le, de ne félj, hogy ez sok vérzés lenne!

[link]

2009. aug. 10. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!