Most akkor terhes vagyok?
Figyelt kérdés
aug. 26án rendszerint és pontosan megjött. Viszont a soron következő szept 26án esedékes csaknem jelentkezett. Tünetek viszont igen. (hányinger, mell érzékenység, fáradékonyság, hangulatváltozás) 3 hét késéssel végül megjött de nem a szokásos hol volt hol nem (ha pihentem akkor semmi nem volt) 6 napig tartott. Ma megcsináltam a 3 tesztet is de negatív a tünetek még mindig megvannak és több is társult hozzá(olyan étel amit eddig a szagát sem bírtam most mindig azt enném) szerintetek ez lehet egy baba. Nagyon örülnénk neki a párommal.2012. okt. 25. 20:18
1/6 anonim válasza:
Hat a tunetek alapjan lehetseges, viszont azert 3 negativ teszt.... az furcsa. A helyedben elmennek dokihoz, hogy kideruljon mi van.
2/6 A kérdező kommentje:
én is furcsálom. Kalkulátor szerint 7 hetes de akkor már mutatnia kellene a tesztnek nem?
2012. okt. 25. 20:29
3/6 anonim válasza:
Hat ha 3 hetet kesett es az a mensi nem is volt szokasos akkor szerintem boven ki kene mutatnia.
4/6 anonim válasza:
Hát lehet, hogy csak egy hormontermelő petefészek cystád van,
az is tud ilyen tüneteket okozni. Ezt sajnos a terhességi teszt nem tudja kimutatni, csak az ultrahang.
5/6 A kérdező kommentje:
tegnap megint nem jött meg már a második is késik várok még pár napot aztán elmegyek dokihoz. Terhes biztosan nem lehetek??
2012. okt. 27. 10:03
6/6 anonim válasza:
Akkor elvileg ez mar a masodik menstruacio "kimaradasa", mert hogy az elozo sem volt olyan mint szokott. Ennyi ido utan 100% hogy a tesztnek ki kellene mutatnia. Mindenkeppen menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!