Na ehhez mit szóltok?
Valamelyik nap valaki kiírta az "Ehhez mit szóltok" kérdést és ez adta az ihletet az alábbi kérdéshez.
Vizsgálat közben titokban fotózta pácienseit a nőgyógyász, aki 3 ezer pácienséről közel 35 ezer felvételt készített.
Manapság a jó és megbízható nőgyógyász drága kincs, tudják ezt azok a nők is, akik a napokban tudták meg, orvosuk éveken át rajtuk keresztül elégítette ki beteges fantáziáját – írja a német hírportál, a Stern. A németországi Schifferstadtban praktizáló 56 éves orvos 2008 óta készítette a titkos felvételeket, amiket a számítógépén gyűjtött. A vizsgálót is direkt úgy rendezte be, hogy mindig kettesben legyen a pácienssel, a fotózás pedig ne legyen feltűnő.
Asszisztense mégis gyanút fogott, és a rendőrséghez fordult segítségért. A képeket és a kamerát hamar megtalálták, az ügy kivizsgálása azonban még folyamatban van, a nőgyógyász segítségével a fotókon szereplő pácienseket most azonosítja a rendőrség. Az orvos, mivel a képeket nem terjesztette és anyagi hasznot sem húzott belőlük, valószínűleg egy komolyabb pénzbüntetéssel megússza a dolgot.
Nem tudom,hogy hogyan tudják különválasztani a munkájukat az élettől?!
Ha hidegen hagyja őket a nők látványa,akkor a feleségük is?
Vagy ha nem,akkor az is gáz!
Én sosem gondolok direkt erre,mert az nekem nagyon kényelmetlen lenne.
Az biztos, hogy az első években felizgatja az ápolt fiatal lányok teste, azután 20-30 év múlva talán már impotens is lesz.
Volt egy kolleganőm, aki mesélte, hogy az egyik vizsgálat alatt felált az orvosnak. Képzelhetitek hogy érezte magát a kolleganőm! Többet nem ment oda persze.
Sose mernék odanézni!! :)
Jobb az ilyet a köpeny alatt tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!