Lehetséges, hogy terhes vagyok? Nem középidöben, hanem mensi elött majdnem 1héttel történt. Utána megjött idöben, bár nem volt túl sok (a szine nem volt más mint szokott).
Figyelt kérdés
Most vagyok a 16.napon.A folyásom kis foltokban jön a széle vizes de belül inkább ragacsos.(Hét elején peteéréses tüneteim voltak.)2009. aug. 9. 17:02
1/3 A kérdező kommentje:
26naposak a ciklusaim.
2009. aug. 9. 17:05
2/3 anonim válasza:
Hát itt senki nem fog beléd látni bármennyire is szeretnéd. Menj el dokihoz. És ha már ott vagy irass fel fogamzásgátlót magadnak, vagy védekezz,a szavaidból nem azt vettem ki hogy kis 16 éves éretlen kislány vagy, éppen ezért felelősséggel kéne lenned.
3/3 anonim válasza:
vegyél tesztet, már kimutatja, ha esetleg van valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!