HPV P3, vírusos szemölcsök. Tapasztalatok? Gyógyulás, stb
hát az f*sza.. én voltam vissza hétfőn és aztmondta, hogy az volt az utolsó ecsetelésem (hálistennek) és menjek vissza holnap, de akkor már csak megkukkant hogy minden tényleg okés-e és készen vagyunk. ugye kívűl találtam még magamnak jópár szemölcsöt, és megkérdeztem hogy ezek meddig fognak még kijönni? amire azt mondta, hogy ezek nem szemölcsök. nevetséges volt abban a pillanatban. ha nem szemölcsök, akkor mi a fenék?
na de majd holnap megkérdezem.
a barátom ma volt nemibeteggondozóba, és elzavarták.. és ugyanazt az ecsetelőt írták fel neki, mint neked..
remélem már minél hamrabb okés lesz minden
nekem 3naponta TCA-s kezelésem volt. elég dúrván.
ittam a bérescseppet "literszám" C-vitaminnal és isoprinoshine-t szedtem. a barátomnak írtak fel condyline-t és ha kijött kívűl, akkor azzal is lekezeltem, és lehullottak, illetve a doki mondta hogy már belöl is nagyon szép, a kezdeti állapothoz képest, kb 6hónapig jártam kezelésre.. kb aug-tól febr. elejéig jártam a kórházat, és az utolsó rákszűrésem végül p2 lett.
az a lényeg hogy ne hagyd hogy legyengüljön az immunrendszered, mert az már régen nem jó.. akkor is erősíteni kell,mikor minden ok
mert visszajöhet sajnos:s ugyanúgy a szervezetedben marad a vírus, és ha legyengülsz, akkor rosszabb esetben előjöhet
jobbulást neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!