Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki tud nekem egy jó nőgyógyász...

Ki tud nekem egy jó nőgyógyászt ajánlani?

Figyelt kérdés

Tizenhét éves vagyok, három éve járok a barátommal, így időszerű lenne a gumiról áttérnünk a tablettára vagy a gyűrűre, mert ez így nagyon kényelmetlen, plusz a hormonális fogamzásgátlók biztonságosabbak.

Egy olyan nőgyógyászt keresek, aki kedves (ez nagyon fontos, ugyanis eddig sok rossz tapasztalatom volt az orvosokkal), nem tart kiselőadást arról, hogy az ő idejében még máshogy mentek a dolgok, ért a dolgához és lehetőleg Budapesten rendel. (Mindegy, hogy magán-e vagy sem, csak ha magán, akkor azért ne kerüljön kisebb vagyonokba egy-egy vizsgálat.)

Tudnátok ajánlani nekem valakit, aki ezeknek a feltételeknek eleget tesz, illetve amennyiben magán, írnátok mellé árat?

A válaszokat előre is köszönöm!

(Tudom, sok ilyen kérdés van, de nekem fontosak a felsorolt szempontok is, tehát ennek fényében ajánljatok valakit.)

2009. aug. 9. 13:22
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én dr. Templom Józsefet tudom ajánlani. Igaz neki csak a magánrendelése van a XVIII. kerületben, egyébként a Péterfy kórházhoz tartozik. Szerintem nagyon lelkiismeretes, kedves, figyelmes, türelmes. Én már 30éves vagyok, tehát tapasztaltabb, mint Te, de még nekem is szól, ha hűvösebb kézzel nyúl hozzám, mindig mondja, mit fog csinálni...Én a kezdetek óta hozzá járok.

Hétfőn és szerdán 15-19 óra között rendel, pénteken 9-12 óra között. Ez a magánrendelése. Tel: 295-4625 ill. 30/940-3644, rendelési időben hívható. A rendelő Pestimre központban, a Pestimrei Közösségi Házban van (Vasút u. talán 48.).

Egy vizsgálat 5-6eFt, de ha rákszűrést is csinál (évente egyszer), az 12eFt. Ha csak receptért mész hozzá, az 1500Ft.

Ha a Péterfy közelebb van, ott is megkeresheted.

2009. aug. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!