Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér túróállagú folyásom...

Renesmee18 kérdése:

Fehér túróállagú folyásom van, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Fáj a hüvelyem, éget, csíp, viszket. És ez a fehér túróállagú dolog folyik belőlem... Nem tudom mi lehet a baj, ötletek?

2012. okt. 23. 19:49
 1/7 anonim válasza:
nőgyógyász
2012. okt. 23. 19:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát holnap el is megyek valószínűleg, de félek ,mivel még nem voltam nőgyógyásznál.. és nem tudom mi tévő legyek, ><"
2012. okt. 23. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez hüvelygomba lesz....

Bárhol összeszehetted.Wcn,esetleg fiútól,uszoda,stb....

2012. okt. 23. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezzel mindenképpen orvoshoz kell menni, mert ha nem kezelik, rosszabb is lehet!
2012. okt. 24. 06:09
 5/7 anonim ***** válasza:
56%

Hény éves vagy?

Első alkalommal érdemes lenne női nőgyógyászt választanod, mert elviselhetőbb elötte vetkőzni és terpeszteni, mint egy férfi elött.

2012. okt. 24. 08:51
 6/7 anonim ***** válasza:
35%

"Első alkalommal érdemes lenne női nőgyógyászt választanod, mert elviselhetőbb elötte vetkőzni és terpeszteni, mint egy férfi elött."

Senki sem kérdezte!

2012. okt. 24. 08:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez bizony nagyon fertőzésnek hangzik...

nem tudom mennyi idős vagy, de kellene keresned egy jó nőgyógyászt, lehetőleg nőt. ha még nem voltál és ez lenne az első, mert azért nem mindegy mennyire empatikus valaki. A női nőgyógyász szintén jár időnként orvoshoz, így tökéletesen át tudja érezni mit érzel ott a rendelőben és nem kezeli felesleges hisztiként az esetleges szégyenlősségedet.

2012. okt. 24. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!