Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kicsi a méhem, nőni fog még?

Kicsi a méhem, nőni fog még?

Figyelt kérdés
15 leszek decemberben. Még tavasszal mentünk nőgyógyászhoz, fájt a petefészkemnél. Ultrahanggal megvizsgáltak,és mondták,hogy még azért nincs menstruációm,mert kicsi a méhem,de nyálkahártya van benne.. Nőni fog még a méhem? Mikor jön már meg? :\'(
2009. aug. 9. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Ne izgulj még változni fogsz.!

Egyébként meg na legyél türelmetlen, mert minden nő úgy van ezzel,hogy amíg nem jön meg az a baj aztán meg ha meg van az a baj. Ráérsz nem vagy lemaradva semmiről.

2009. aug. 9. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Stresszes vagy és szoktál fogyózni? Attól nem fejlődik ki rendesen. Szóval ne izgulj és egyél szépen.

Nekem ugyanez volt, kérdezték, hogy van e valami lelki traumám. Mondták, ne filózzak ezen, megnyugtatás képpen írtak fel fogamzásgátlót (ami "művérzést" produkálni, hogy megnyugodjak"), de szerencsére még aznap este megjött 7 hónap után!

2009. aug. 9. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, szerintem. Változó, hogy kinek mikor jön meg és ez nem befolyásol semmit. Több olyan osztálytársam is volt,a kik 16-17 éves korukban kezdtek el mensturálni és mi lányok csak irigyeltük őket a "nehéz" napokon. :)
2009. aug. 9. 13:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem,nem fogyózom,rendesen eszem. Csak néha vagyok stresszes.. De megnyugodtam,nagyon nagyon köszönöm mindenkinek! :)
2009. aug. 9. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!