Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csomó vér jön belőlem segitség...

Csomó vér jön belőlem segitség (? )

Figyelt kérdés
sziasztok 12 éves vsgyok és menstruálok de kb. 1 liter vér jött belőlem átázott mindenem anyunak nem merek szólni lezuhanyoztam akkor meg ilyen vér darabok voltak a kádba most raktam be egy nagy egészségügyi betétet az délutánig bírni fogja? mert vendégségbe megyünk és ott nemhiszem hogy van betét segítsetek légyszi.12/L
2012. okt. 23. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szólj Anyukádnak!!!!
2012. okt. 23. 09:12
 2/5 not bad válasza:
100%

Nyugodj meg,biztosan nem jött ki belőled 1 l :)

Szerintem jobb lenne ha vinnél magaddal másik betétet,mert ha ennyire erős,lehetséges hogy átázol. Anyukádnak nyugodtam szólhatsz,nem kell ezen semmit sem szégyelni. :)

2012. okt. 23. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mért félsz szólni anyudnak, szerinted mit mondana???? Nagyon jol tudja hogy miröl van szó és meg is tud nyugtatni hogy ez teljesen normális. Ezért is van az embernek anyukája hogy ilyen estekben tudjon tőle tanácsot kérni. Természetes hogy ijesztő én nekem hónapok kellettek mire megszoktam a dolgot, teljesen rosszul voltam a betét cserénél is. A vendégésgbe mindenképp vigyél magaddal betétet, wc csak lesz:))) 1-2 óránként nézd meg hogy áll hogy ne ázz át.
2012. okt. 23. 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Nincs semmi bajod, ne félj ez teljesen normális.

Anyuddal beszélj, mert nincs ebben semmi rendkívűli, neki is van, mint minden nőnek.

Vigyél magaddal tartalékot.

2012. okt. 23. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:
1l-t semmiképpen sem lehet veszíteni mensikor,még összesen sem! soknak tűnik,de nem az. csak pár ml. hidd el,ha 1 litert tudnál veszíteni menzeszkor,abba már belehaltál volna!
2012. okt. 23. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!