Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan csokkenthetem a menzesz...

Hogyan csokkenthetem a menzeszem? (nogyogyasz nelkul)

Figyelt kérdés
Ma probaltam ki eloszor a tampont mert mar nagyon eros egy betethet! Nem volt itthon mini es normallal probaltam! Tok konnyen ment! a normal tampon 2 ora alatt meg telt! No gyogyaszhoz semmi keppen nem szeretnek menni! alltalaban 7 8 napig tart! (most jott meg negyedszer) eddig ezen (harmadik) a napon a leg erosebb! De 10 percenkent futkozok a wcre! :S

2012. okt. 22. 15:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%

14 évesen, főleg, ha nemrég jött meg, nem gondolom, hogy normális, hogy annyira erős a vérzésed, hogy a NORMÁL tampont 2 óránként kelljen cserélned!!

Én a helyedben beszélnék Anyukáddal, mert 1. lehet, hogy neki is így volt, és "örökölted" (ilyenkor nem nagyon lehet, mit tenni) 2. lehet hogy fel kellene keressetek egy nőgyógyászt.

2012. okt. 22. 18:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg épp, hogy az első pár menstruációja erősebb mindenkinek.

Legalábbis nekem is az első 1-2 évben volt erős, meg a barátnőimnek is. :)

2012. okt. 22. 19:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
En ugy ertettem, hogy a rendszeres sport enyhiti, nem a konkret menstruacio ideje allatti sportolas. Nyilvan az elso 2 napban kinek van kedve megmozdulni :-)
2012. okt. 22. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Es meg fontos emliteni, hogy az elso napon jobb is kimelni magadat, mert amugy beerosodhet. Pl menstruacio alatt a masszazs is tilos, mert erositi a menstruaciot. Kamilla teat is ihatsz sok problemara jo ilyen teren.
2012. okt. 22. 19:40
 15/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! Nagyon orulok h ennyien valaszoltatok! :)
2012. okt. 22. 20:29
 16/16 anonim válasza:
100%
Én azt hallottam hogy az orgazmustól hamarabb elmúlik :$ Kipróbáltam és nekem tényleg hamarabb múlt el :)
2012. okt. 25. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!