Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha szűzen megyek nőgyógyászhoz...

Ha szűzen megyek nőgyógyászhoz gyógyszert felíratni, meg fog vizsgálni lent?

Figyelt kérdés
Bocsi a hülyeségemért, de még nem voltam dokinál.. :S
2009. aug. 8. 20:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egy kicsit tartok tőle. De nekem még akkor is felmegy a vérnyomásom, ha a házi orvos szót említik.. :D
2009. aug. 12. 10:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy miért lett lepotozva az első válaszoló. Én is úgy tudom, hogy szűz lányt úgy mint egy nem szűzet, nem vizsgál meg. mert nem is vizsgálhat meg úgy. Ő veszi el a szüzességét? csak gondoljatok bele. én úgy tudom, hogy a szűz lányokat végbélen keresztül szokták vizsgálni. de ezek után szerintem nézz ennek utánna pontosan, vagy hívj fel egy orvost....
2009. aug. 12. 13:44
 13/17 anonim ***** válasza:

előző vagyok.. Ezt nézd meg hasznos lehet. Amúgy leírja hogy a szű lányoknál mi a helyzet:

[link]

2009. aug. 12. 13:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Én mondtam, hogy még nem voltam fiúval és nem vizsgált meg, csak ultrahanggal nézte meg a petefészkem meg az ilyen dolgokat. Ne félj tőle, nem lesz semmi baj, még lehet kedvesebb is lesz, hogy fiatal puncit lát. :)
2009. aug. 12. 17:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Elég nagy baj lenne, ha tényleg igaz lenne, hogy az orvosok, azért lennének kedvesek a betegekkel, mert egy fiatal lány punciját látják!!! De, persze, aki először megy nőgyógyászhoz, annak jobban kell oldani a félelmeit! De nagyon remélem, ennek semmi köze egy fiatal lány puncijához!!!
2009. aug. 12. 18:10
 16/17 anonim válasza:

[link]

Itt elég jól le van írva minden.

És még valami: mindenképpen szólj a vizsgálat előtt, hogy te még szűz vagy.

Ja, és ha még nem múltál el 18 inkább gyermek, vagy tini nőgyógyászhoz menj, de ez csak egy jó tanács.

2009. aug. 12. 19:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Eleve van kulon gyerek nogyogyasz, aki valoszinuleg vegbelen keresztul fogja csinalni. Nekem szemely szerint feldugta az ujjat, de egig figyelte, hogy nem faj-e. Nem vette el a szuzessegem, a szuzhartyan van res es tagulekony is, m askulomben hogy jonne ki a ver menzeszkor. Ne felj, altalaban elotte beszelgettek es mond hasznos infokat, meg minden, a vegere teljesen atfogod erezni azt hogy o csak egy doki. Mar ha jol csinalja
2009. aug. 12. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!