Lehet, hogy a hirtelen életmód változás miatt nem jön meg 2 hónapja?
Figyelt kérdés
Hirtelen megváltozott az életem. Állandóan stresszelek, nem bírom kipihenni magam, mert nincs rá időm, a táplálkozásom tésztából, kenyérből és napi 1 gyümölcsből áll, a sportot idő és pénz hiányába abbahagytam (az előtt napi 3 órás edzésekre jártam). A súlyom többé-kevésbé változatlan. 3 hónapja élek így, és 2 hónapja nem jött meg. Mielőtt meg kellett volna jönnie ugyan úgy zsírosodott az arcom 2 napig, és előjöttek a pattanások. 14 éves korom óta megvan, az első alkalomtól fogva rendszeresen, soha nem késett, nem maradt ki. Ja és terhes nem lehetek.
21L
2012. okt. 21. 21:48
1/2 anonim válasza:
Lehet, de ez nem kifogás arra, hogy miért nem jut eszedbe elmenni orvoshoz, magadnak ártasz, nem zavar?
2/2 A kérdező kommentje:
De eszembe jutott a doki, de még másfél hónapig nincs lehetőségem elmenni. Tök mindegy, hogy miért, de nincs.
2012. okt. 21. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!