Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még nem jött meg mit csináljak...

Még nem jött meg mit csináljak ha majd a suliba fog megjönni a tanárok és az osztálytársak előtt?

Figyelt kérdés

Eggyik o.társamnak akkor jött meg (neki nem először)

és szólt a tanárnak és azt mondta hogy minek hazudik ugy is tudja hogy máshová akar menni.... és ha én nem vagyok a tanár nem engedi ki...

2009. aug. 8. 17:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hordj hétköznapi tisztasági betétet (simát) a suliban és a tatyódban mindig legyen egy betét nehéz napokra is. Akkor nem fog váratlanul érni az első mensid. Általában az első alkalommal és az elsó napokban gyengébb ezért ha használsz tisztasági betétet, még nem fog látszódni semmi(nem ázol át) mire észreveszed.
2009. aug. 8. 17:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindig tarts magadnál tisztasági betétet.De igazából az ember érzi azért ha vmi ott lent folyik,tehát olyankor ki kell menni wc-re és megnézni,hogy vajon ,,nővé" értél- e?!
2009. aug. 8. 17:37
 3/14 A kérdező kommentje:
oké... de ha egy padtársam fiú és nem veszem észre vagy fehérben vagyok vagy szoknyába mit csináljak?
2009. aug. 8. 17:46
 4/14 A kérdező kommentje:
és milyen előjelei vannak? emlékeztek még az elsőre?
2009. aug. 8. 17:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
na nekem volt egy ilyen...elsőnek megjött, nagyonn erős volt, másnap suliba mentem, extra betéttel. Angolórán mégis átáztam. Még a szék is olyan volt. Bugyi, nadrág minden. Szóltam szünetben bnőmnek,hogy baj van, hogy szóljon a tanárnak, h legyen valami..elüvöltötte magát, hogy basszus, hogy lehetek ennyire béna..Gyorsan kimenten wcre, cseréltem betétet, pulcsit magam köré, és igy voltam egész nap. De arra a pár percre, hogy hogyan jutottam a wcig nem emléxek....valahogy olyan pánikban voltam, hogy a feladat megoldására figyeltem, nem pedig arra, h megjegyezzem mit csináljak:S XD tehát ha bekövetkezik ilyen baki, akkor csinálj ugy ahogy jónak látod. Nekem pánikhelyzetekben jönnnek a legjobb ötleteim, és rajtam meg a bnőmön kivül senki nem vette észre h van valami..pedig véres volt a szék is....XD 17/L
2009. aug. 8. 17:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
az előző válaszoló vagyok, nekem semmi előjele nem volt. azóta sincs, sosem érzem mikor jön meg. És mikor mensturálok, az sem fáj, nem görcsölök, csak vérzek fájdalom nélkül. Max égni szokott belül az alhasam, de ennyi.
2009. aug. 8. 18:00
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem semmi előjel nem volt,emlékszem,hogy elmentem wc-re,és ott vettem észre.Tisztasági betéttel ki lehet védeni az ilyen ˝baleseteket˝.
2009. aug. 8. 18:42
 8/14 anonim ***** válasza:

Első mensimnek nem volt előjele. Úszás után jött meg:S De nem volt nagy mennyiségű. Barnás színű volt kb 3-4 napig. 14 évesen jött meg először. Na aztán a második menses az már durva volt. Azóta is 5-6 napig tart. Első napon gyenge, második-negyedik napon erős és aztán szintén gyenge. Legyen nálad tisztasági betét, és ha tényleg érzed, hogy vmi folyik akkor irány a wc. Amúgy nekem most annyi előjele van szal onnan tudom, hogy megfog jönni, hogy 1 héttel előbb fehérfolyásom van. Akkor már tudom, hogy mire számíthatok.

16/L

2009. aug. 8. 18:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Minden nap beteszel egy tisztasági betétet, azzal kibírod óra végéig, az első úgyse olyan sok.
2009. aug. 8. 19:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tesi órán jött meg ami a 2. óránk volt, ezért csak a bugyimba mehetett minden, de szerencsére nem áztam át, ki mentem wc-re megnézni h mi van és láttam h na ez már sajna nem fehér...Előjele nem volt semmi csak futottam, és ment a bugyimba valami..:S
2009. aug. 8. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!