Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem tudom felrakni a...

Miért nem tudom felrakni a tampont?

Figyelt kérdés

Ez a második menzeszem hogy tampont használok,tegnap is meg ma is,kivettem és utána másikat akartam felraki nem ment fel!Ez miért lehet?

A másik gondom,meg amikor felrakom a tampont, elég mélyen bent van már de én még mindig érzem hogy ott van!!!És ha leülök akkor meg szúr, vagy bök olyan kellemetlen érzés!!!

Mit csináljak?

2009. aug. 8. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

ha érzed hogy szúr, akkor tutira nincs elég mélyen. annyira kell feldugni, hogy még az ujjad is bemenjen majdnem teljesen!

ha nem megy fel, akkor változtass pózt. guggolj le vagy valami. Nemtom hogy hol tart a vérzésed, de nekem amikor már alig van, akkor nehezen megy fel mert nem síkos a hüvely.

ne add fel, sok sikert:)

2009. aug. 8. 11:59
 2/7 anonim ***** válasza:
én amikor már nem elég síkos mindig bevizezem az ujjam. a tampon gyorsan felmegy, és igy az ujjam is:D
2009. aug. 8. 12:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet h azért nem ment fel a második tampon,mert a hüvelyben felszívta a vér a tampont és ezért a hüvelyfala nem annyira nedves?Hogy teszed fel a tampont,milyen pózban?Szerintem úgy a legjobb ha az egyik lábad a wc ülőkén van.Milyen méretű tamponnal próbálkoztál?

Esetleg próbáld ki,hogy miután kivetted a tampont vársz egy picit,úgy h van bent betét azért h picit elinduljon a vér mert úgy nedves lesz a hüvelyed és könnyen felmegy:)

14/L

2009. aug. 8. 12:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Tegnap jött meg,szóval ez a második nap!!!

De azért próbálkozok

2009. aug. 8. 12:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak:Igen úgy csinálom,a wc-n fent van az egyik lábam, ob minit használok!!
2009. aug. 8. 12:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is egy kicsit várj a kivétel után! Az is fontos, hogy akkor vedd ki a régit, ha már megtelt, mert a félig száraz tampon is feldörzsölhet, kiszáríthatja a hüvely falát.

Nehézséget okozhat esetleg az is, ha mondjuk hogy is mondjam, régen voltál wc-n, tehát vagy a hólyagod, vagy a belek nem eléggé üresek, ilyenkor azok kissé összenyomják a hüvelyt és nehezebb lesz a felhelyezés. Ha ezek közül több is fennáll, még nagyobb az esélye, hogy nem megy simán az ügy.

2009. aug. 8. 12:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Aha értem!Köszönöm
2009. aug. 8. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!