Mi szamit eros menstruacios verzesnek?
Figyelt kérdés
kb 2 orankent kell tampont cserelnem, nagyon faj... ugyeleten fognak fogadni?2012. okt. 20. 08:20
1/7 anonim válasza:
Ez már elég erős ahhoz, hogy orvoshoz menj, és kötelesek Veled foglalkozni az ügyeleten!!!
2/7 anonim válasza:
Szerintem a 2 óránkénti tamponcsere nem számít erős vérzésnek, ha a ciklusod 1-5. napján vagy.
Nekem is 2 óránként kellett 11-19 éves koromig.
Viszont ha már a 6. napon vagy utána, akkor tényleg erős, és igen, fogadni fognak az ügyeleten.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj az első napokban.
4/7 anonim válasza:
A legfőbb kérdés az, hogy magadhoz képest mennyire fáj és vérzik? Ha eddig ennél jóval enyhébb volt, akkor menj orvoshoz.
Például én az első két nap simán két óránként cserélem a majdnem legvastagabb tampont és mellé fájdalomcsillapítóval létezem. De utána már semmi gond :-)
5/7 A kérdező kommentje:
igen ez a problema, hogy nekem meg sose fajt ennyire illetve nem is volt ilyen intenziv a verzes... elmentem ugyeletre... az orvos szerint attol van hogy nospa gorcsoldot vettem be...
2012. okt. 20. 15:48
6/7 anonim válasza:
Mi van? a No-spa miatt lett erős a vérzésed?????
Én még így sosem jártam...
7/7 A kérdező kommentje:
haat nekem ezt mondta hogy az meghosszabbitja es intenzivebbe teszi a menstruaciot.
2012. okt. 20. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!