Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hasi műtét után mikor szabad...

Hasi műtét után mikor szabad emelni?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy műtétem, melynek során eltávolították az egyik petefészkemet hasi műtét során. Viszont nekem van otthon egy 9 kg-os babám, akit el kellene látnom. Mikortól szabad őt emelgetni?

2012. okt. 20. 00:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt miért itt kérdezed meg? A kórházban nem volt orvos, hogy feltedd a kérdéseid? Ha eddig nem tűnt volna fel itt nem hozzáértő szakemberektől kapod a válaszokat hanem hétköznapi emberektől. Viszont ha neked ez is megfelel ajánlok egy gyorsabb módszert: menj be a városba és kérdezd meg az utca emebrét, ott is hasonló válaszokat kaphatsz és nem is kell várnod. Bocs ha bunkónak hangzik amit írtam...
2012. okt. 20. 05:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval! Nem tudom, sokan miért bíznak magukat távgyógyítónak képzelő sarlatánokban, mint igazi, hivatásos orvosokban.
2012. okt. 20. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!