Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Hogyan kezeljem?

Mit tegyek? Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Mensi előtt hüvelygomba jelekkel vagyis viszketés, csípés gyötört. Mensi befelyezésekor eltüntek a tünetek. Vettem canesten combit a krémmel már elis kezdtem ma kezelni magam. De fogalmam sincsen, hogy estére rakjak-e fel hüvelykúpot ha most nincs tünetem. Ártani tudom, nem árt (meg kéne nőgyógyászhoz menni amit nem szeretnék) Nagy az esélye amúgy, hogy lehet gombám mivel az utóbbi időkben sokat voltam strandon és ott ellehet kapni. Szerintetek rakjak fel este hüvelykúpot vagy elég a krém? 16/L (szűz)
2009. aug. 7. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak a mensi előtti folyás irritált egy kicsit. Ilyen nekem is szokott lenni. Egyelőre ne használd a kúpot, felesleges felborítani az egyensúlyt. Figyeld a hüvelyváladékodat, ha égő, maró érzés, csíp, viszket, kellemetlen szagú, nem fehér (a fehér, tiszta folyás a fehérneműdön sárgás foltot hagy), zöldes, barnás, túrós állagú, akkor az lesz hüvelygomba. De inkább menj el egy nődokihoz, az a biztos.
2009. aug. 7. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem rakj fel, és szólj anyukádnak erről. vannak nődokik, ha szégyenlős lennél, és menj el nőgyógyászhoz.
2009. aug. 7. 16:34
 3/5 A kérdező kommentje:
anyukám tudja..ő vette nekem a canestent. Am mensi előtt nekem 1 héttel van fehér folyásom ami szép tiszta volt, nem volt büdös. Lehet, hogy attól viszkettem+ tisztasági betéttől is lehet...szerintem használom a krémet az is sokat segít és ha lesz vmi tünetem felrakom a kúpot.
2009. aug. 7. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Anyukád mit javasolt? Azt tedd.
2009. aug. 7. 17:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Anyukám nem javasol semmit, mivel neki nem volt még ilyen problémája. Megvette a canestent kenem majd és ha megint előjönnek az arra utaló jelek használok kúpot is. Amúgy, ha gombám lenne akkor most is lenne folyásom? És viszketne, csípne is nem? Mindegy kenem ártani nem árt.
2009. aug. 7. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!