Egy o. b. normal méretű tampon túl nagy egy 14 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Nyaralni mennénk 2 nap múlva és nekem pont most jött meg a menzeszem. Azt olvastam hogy tamponnal be lehet menni a vízbe, csak többször kell cserélni. Ezért kipróbáltam egy o.b. normal méretű tampon. És nem sikerült felhelyezni. :( fájt. Lehet hogy ez még nekem túl nagy? Eddig mindig betétet hozdtam. És azért lenne jobb a nagyobb méretű mert a vizet is beszívja a tampon. Szóval akkor vegyek egy mini tampont és többször cseréljem, vagy jó nekem a normál is?? Előre is köszi a válaszokat. 14/L2009. aug. 7. 14:07
1/10 anonim válasza:
Vegyél minit. Úgyis mindig ki kell cserélni, ha kijössz, mert csak úgy egészséges.
2/10 anonim válasza:
Szia! Én is 14 éves vagyok,de nekem is csak a mini tampon jó.Szerintem először azt próbáld ki. A normal nekem sem ment fel,vagy ha még sikerült is felhelyezni nagyon "nyomott"
3/10 anonim válasza:
És tedd elég mélyre! Amennyire fel tudod tolni! Ne félj, lejön! Először mindenki kevéssé teszi fel, azért nyom.
Vidd ezt is, meg a minit is!
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat! :)
2009. aug. 7. 14:15
5/10 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz a normal méretűvel is, elsőre nekem sem sikerült, told fel jól. Először nekem is kényelmetlen volt, aztán megpróbáltam többször is, és sikerült. 15/L
6/10 anonim válasza:
Jobb ha előbb minivel próbálod és ha azt megszoktad akkor jöhet a normál!!
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megfogadom.:)
2009. aug. 7. 14:25
8/10 anonim válasza:
előbb használd a minit, aztán nyaralás közben próbálkozhatsz a normállal is. de akkormért mértnem inlább az a kék?:D nemtudom annak mi a neve, de a normál a sárga. nem? a mini meg a rózsaszín. először énis minivel kezdtem, 2 napig tartott, majd váltottam a kékre. aztán meg a sárga normálra.
9/10 anonim válasza:
Hát először nekem se sikerült a normal.Használtam egy darabig a minit és az első napon megpróbálkoztam a normallal és sikerült.Am 13 vagyok úgyhogy neked semmiség lesz.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2009. nov. 28. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!