Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem sikerül bedugni a...

Miért nem sikerül bedugni a mini tampont?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Nah úgy volt hogy: Oda mentem a tükörhöz,és először próbáltam ki a tampont.(o.b)

de nagyon fájt,és nem ment be!! próbáltam már 3 x is,de 4x se ment be. de újjal mindig bemegy,és nem fáj...miért van ez?:OO

2009. aug. 7. 13:21
 1/7 A kérdező kommentje:
jó de ha 3 cm nél az ujjamat tovább dugom,akkor már fáj:)
2009. aug. 7. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Mármint az ujjadat betudod dugni, igaz? Ez egyszerűen azért van, mert akkor kitudod tapintani a jó helyet az ujjaddal és könnyebben is irányítod, mint ha tampon van rajta. Nekem valamikor csak úgy becsusszan, máskor viszont van egy szúró érzés, az azt jelenti, hogy a pici lyuk elkezd tágulni, olyankor egy picit erősebben nyomd meg, egy ideig még szúrni fog, aztán csak úgy becsusszan. Ez amúgy attól is függ mennyire vagy nedves, például fürdés után nekem se szokott sikerülni, este használj betétet. Meg amúgy sincs azzal semmi baj, ha nagyon nem megy, akkor ne erőltesd, vannak felnőtt nők is, akik már rég nem szüzek, de nem szeretik a tampont, ezért betétet használnak. Ez ízlés dolga, nem lényeg.
2009. aug. 7. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mennyire erős a vérzésed?Úgy értem elég nedves vagy,mert az is lehet a gond.Na szóval én januártól próbálkoztam amikor volt alkalmam,de nem sikerült.Negyedszerre tudtam feltenni tavasszal úgy hogy tök jó volt,mert nem éreztem.Hogy próbáltad?Milyen pózban?Nekem úgy sikerült,hogy teljesen ellazultam,elkezdtem mély levegőt venni és próbáltam egyre feljebb dugni és végül sikerült.Úgy csináltam,hogy egyik lábam a wc ülőkén volt és behajoltam.Mondjuk azt hozzá kell tenni,hogy mivel harmadszorra se sikerült nagyon elszomorodtam,és onnantól elég gyakran feldugtam az ujjam.Tehát már alapból tudtam merre irányítsam,hogy jó legyen.

Ne aggódj,gyakorolj sokat és meglátod neked is sikerül majd:)

14/L

2009. aug. 7. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! én ma próbáltam előszőr.Most síkerült felhelyezni.Úhy csináltam ahogy az utolsó válaszoló írta,és síkerült :D még szúr kicsit,de már kezd jó lenni.

Sok síkert.Lazulj el,és menni fog :D :)

köszi kedves utolsó válaszoló :)

16/L

2009. aug. 7. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Nincs mit.Örülök,hogy sikerült,és tudtam segíteni:D

második voltam.

2009. aug. 7. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
hmm...nekem sosem volt ilyen problémám..lehet mert pasi vagyok? XD
2009. aug. 7. 13:55
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...
2009. aug. 8. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!