Diszkomfort érzés a hüvelynél mire utal?
Köszönöm a jó tanácsot, elmegyek orvoshoz, DE...
Az ember azért tesz fel kérdéseket itt a gyakorikerdesek.hu-n, hogy mielőtt pl. elmegy orvoshoz, olvasson olyan témában, ami esetleg őt érinti és másnak van/volt már tapasztalata abban, amire a kérdező kíváncsi a kérdésében. Tegyük fel: időpontom van az orvoshoz, de csak 2-3 nap múlva megyek hozzá, de addig is érdekel, hogy mi lehet a baj, ha egyáltalán baj van. Tudom, minden ember és minden tünet/betegség más, de informálódni nem tilos, sőt inkább hasznos. Azt is tudom, aki ide írogat, nem biztos, hogy orvos, vagy egészségügyben dolgozik, de szerintem ennek az oldalnak nem is ez a lényege... csupán tapasztalatot cserélnek emberek, tanácsokat adnak, stb. A kérdező értelmezi azokat, és önmagára van bízva, hogyan fog cselekedni a továbbiakban... hasznos volt-e az információ vagy sem, stb. Köszönöm.
Szia!
Nekem is szokott ilyen lenni a ciklus egy bizonyos pontján, ilyenkor és laktobacis kúpot használok pár napig. Floragyn-t, az szerintem jó.
Ha viszont úgy ítéled meg hogy orvost igényel a dolog, akkor ne használd mert elfedheti a tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!