Melyek azok a fogamzásgátló tabletták, amiktől a mell nagyobb lesz, de hízni nem hízunk tőle, és tűrhetővé, fájdalommentessé, normálissá, rendszeressé teszi a menstruációt?
és amúgy van fogamzásgátló és fogamzásgátló között fogamzásgátló hatását tekintve különbség, vagy pedig mindegyik ugyanolyan megbízható, csak a "hatásai" a női testre lehetnek kicsit mások?
ha bevennék egy csak úgy egy fogamzásgátlót, mi történne?
köszi, akkor is, ha már akár az egyikre is tudsz válaszolni!
máshogy hat mindenkire. van aki meghízik vmelyiktől, és van aki nem ugyanattól. van akinek megnő attól a melle, és van akinek nem. tehát ilyen szempontból van különbség, h mindenkire máshogy hat. de amúgy nincsen, mindegyiknek ugyanaz a lényege, h meggátolja a peteérést, ezáltal nemlesz beágyazódás, és nemlesz gyerek sem.
megbízhatnak sztem mindegyik megbízható, vannak hiper alacsony hormontartalmúak is (én ezekbe ne bíznék annyira) meg vannak átlagosak.
ha csakúgy bevennél egy foggátlót, kb nemtörténne semmi se. attól még nem leszel védett, mert csakúgy vmikor bevettél egyet. azt rendszeresen kell szedni.
értem, köszönöm szépen a válaszokat! gondoltam am, hogy mindenkinek más a jó. de am az a válaszadó, aki hízott tőle 15kg-t, az mért nem állt le vele, amikor még mondjuk csak 5-öt szedett fel? vagy nem szabad ilyen hamar váltogatni? milyen gyakran lehet?
tudom, hogy nem leszek 1 darabtól védett, de mondjuk megjönne, v ha épp megvan, akkor elmúlni, v vmi ilyesmi? ilyenre gondoltam...
köszi mégegyszr!
Nekem pedig csak a mellem nőtt. :) 75B-ről 75D-re.
Nem híztam, ugyanannyi vagyok, mint egy éve (fél éve szedem).
Azt nem írom le, mit szedek, mert úgy sem számít, mindenkire másképp hat.
Szóval csupa pozitívum, egyedül az ára zavar :P
22:58 -- a gyerektartás többe kerül:D
amúgy nekem pl semmi változás nemvolt, mellem ugyanúgy most sincs semmi, egy dekát nem híztam, de már nemfáj annyira a hasam,amikor megjön, és ezjó=))
ha bevennél egy szem tabit sztem sem lenne semmit,bár azis lehet van akit megbolygat, engem egy szem kihagyott tabi is összezavar (a szervezetemet) szóval érdekes dolog ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!