Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak egy hete csak...

Gabizgatunk kérdése:

Mit csináljak egy hete csak alvadt barnas verszeruseg folyik belőlem?

Figyelt kérdés
Kedves Nő társaim 21 éves vagyok és már ez a 2. hónapja abba hagytam a fogamzásgatlo szedését, mert családot tervezünk a parommal.A problémám a következő : ez a harmadik alkalom amikor a normális mesim után 2 hétre újra megjön. A probléma az hogy ez barnás olyan mintha alvadt vér lenne. És most kicsit meg vagyok ijedve mert ez már 7 napja tart. Terhes tesztet csinaltam és negativ lett. Mit tanácsoltok?Szerintetek mi lehet a baj ?

2012. okt. 14. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász.
2012. okt. 14. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen holnap megyek csak eléggé félek és reméltem volt már valaki hasonló cipőben és tud valami okosat illetve okosabbat mondani,de köszönöm szépen a válaszodat
2012. okt. 14. 19:48
 3/7 Szernye66 válasza:
ha megvolt a nőgyógyász akkor elmondanád h ő mit mondott mert lehet h nekem is ez van
2012. okt. 14. 22:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez csak természetes.10:45-re megyek és amint lesz rá lehetőségem megírom mit mondot,de nem biztos hogy a te problemadra is azt mondaná mint nekem.Biztosabb ha te is elmész :)
2012. okt. 15. 08:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál és azt mondta nekem,hogy semmi baj nincs azt mondta ilyen előfordul néha levette a kenetet és így a rakszurest is letudtuk.De azért a biztonság kedvéért te is menj el nodikohoz nehogy baj legyen :)
2012. okt. 15. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem is menj el a "nodikohoz" hátha neked is diszlexiád van
2012. okt. 15. 15:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Telefonról írok azért van benne helyesírási hiba :)
2012. okt. 15. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!