Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jobb oldali hasi fájdalom,...

Jobb oldali hasi fájdalom, mitől lehet?

Figyelt kérdés
2 éve folyamatosan szúrt jobb oldalt a hasam, ultrahangon vérvételen nőgyógyásznál mindenhol voltam, de semmit sem találtak, előtte télen viszont csúnyán felfáztam, e-coli baktériumot is találtak a vizeletembe de azt vitaminokkal és antibiotikumokkal kikezeltem. Akkor egy időre abbamaradt, de most pár napja megint ugyan az az érzés jött rám, köze lehet a szúró érzésnek a felfázáshoz ? Köszönöm a válaszokat. 21/L
2012. okt. 14. 16:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Esetleg nem lehet, hogy újra fölfáztál? Vagy talán még a vakbeled lehet. Vakbél gyulladásra nem gondoltak az orvosok?
2012. okt. 30. 14:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Azóta sürgősségin is voltam, ott azonnal vakbélre gyanakodtak, de mivel az ultrahang nem mutatott ki semmit, csak a vér eredményemben találtak gyulladást bent tartottak egy éjszakát, de nem műtöttek meg. Egész éjjel jegelték, aztán másnap hazaküldtek. Néha még most is fáj, de már sokat enyhült, csak aggaszt hogy még mindig nem tudják megmondani mi volt a bajom :/
2012. nov. 6. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát akkor jó volt a megérzésem, de én sem tudok mást mondani, még. :) 16 vagyok és orvos szeretnék lenni, örülök, hogy azért nagy hülyeséget nem mondtam. :) Remélem jobban leszel!
2012. nov. 6. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!